RİTÜELLER Sana Bana Özel 

KARMİK BAĞ VE KORDON KESME RİTÜELİ

Karma, bizim duygusal tarihimizdir. Karma, geçmiş yaşamlarımızın hikayesidir. Ve bizler bu yaşamımızda bu hikayenin ana kahramanlarıyız.

Diğer insanlarla olan ilişkilerimizde geçmişte yaşadığımız korkular, acılar, eleştiriler, kırgınlıklar öfkeler, olumsuz deneyimler, bizimle o kişiler arasında görünmez karmik bir bağ oluşturur. Ve bizler ne olursa olsun deneyimlediğimiz olaylardan ders çıkararak şimdinin ve yarının yaşam temellerini sağlam atmalıyız. Bu geçmiş yaşam derslerinden farkında olmadan yüklendiğimiz ağrıyı, acıyı temizleyerek ruhumuzu iyileştirmeliyiz.

Bir saat önce yaşadığınız olayda ya da kavga ettiğiniz kişiyle aranızda oluşan durumu geleceğinize taşımadan temizlerseniz yaşanan negatif duygu karmik bağ yaratmaz ve yolunuza sağlıklı bir şekilde devam edebilirsiniz.

Karmik bağları şifalandırma çalışması ile sadece insanlarla değil, yaşanmış olumsuz duygu ve olaylarla da bağlarımızı şifalandırmış oluruz. Eğer bir ilişki için bu çalışmayı yapıyorsanız ilişkinizin biteceğini veya zarar göreceğini ve o kişinin sizden uzaklaşacağını düşünebilirsiniz. Oysa bu çalışma ile ilişkiniz sorunlardan temizlenecektir. Karmik bağ çalışması, biten ilişkinizi de şifalandırır ve bir sonraki ilişkilerinize daha sağlıklı adımlar atmanızı sağlar.

Şimdi karmik bağ ve kordon kesme meditasyonuna başlayalım:

1- TOPRAKLANMA

Önce oturun. Ayaklarınız birbirine paralel ve yere bassın. Gözlerini kapat. Diyafram nefesi al. Şimdi gövdenin bir ağaç olduğunu hayal et. Hangi ağaç olabilirsin? Çam, akasya, köknar… Gövdenin kalınlığı ne kadar? Ve şimdi omurganının bitiminden aşağı doğru kökler uzuyor ve ayaklarının altından dünya anaya, toprağın en derin katmanına doğru uzuyor. Köklerin toprağa bağlandı, şimdi toprağın kokusunu içine çek… Derin nefes al.

Şimdi gövdene bak. Omurganıın altından başlayarak gövdenden ve kollarından dallar uzuyor, uzuyor ve uçsuz bucaksız evrene doğru yükseliyor. Derin nefes al. Dallarınıza bakın. Çiçek var mı?  Varsa ne renk açmışlar. Pembe, kırmızı, turuncu, sarı…

Toprak Ana’ya sevgi ile bağlı olduğunu hatırla, onunla kucaklaş ve verdiği nimetler için şükranını sunun.

2- ŞİMDİ UZANIN 

Gözlerini kapat. Derin nefes al ve ver. Şimdi karşına O’nu getir. Eğer vefat etmişse onu bir ışık olarak da hayal edebilirsiniz.

İkinizde karşılılı ayaktasınız ve birbirinizin gözlerinin içine bakıyorsunuz. Ona hangi duygularla bakıyorsun? Kızgın, öfkeli, hüzünlü, acıyarak ya da gözlerin yaşlandı mı? Ya o sana hangi duygularla bakıyor? Ona yeni bir ilişki önerebilir ya da ilişkinizi sonlandırabilirsiniz. Bunu kalbinizden gelen sözlerle ifade edin. ‘Bana yaşattığın tüm deneyimler için teşekkür ederim. Bundan böyle özgür iradem ile seçimlerimi yapmak istiyorum. İkimizin de yeni deneyimlere açılabilmesi için aramızdaki karmik bağın sonlandırılmasını talep ve rica ediyorum...‘  Ve o kişinin başı ile talebinizi onayladığını hayal edin. Artık bağlarınızı kesebilirsin. Elinde altın bir makas tutuyorsun. Makas ne kadar büyük?

…Ve şimdi KÖK ÇAKRANA odaklan. Senin kök çakran ile onun kök çakrası arasında telefon kablosuna benzer bir bağ hayal et. Şimdi o bağı sevgiyle ve nazikçe kes. Kablonun yere düştüğünü gör. Başınızla birbirinizi onaylayın.

*Ve şimdi SAKRAL ÇAKRANA odaklan. Senin sakral çakran ile onun sakral çakrası arasında telefon kablosuna benzer bir bağ hayal et. Şimdi o bağı sevgiyle ve nazikçe kes. Kablonun yere düştüğünü gör. Başınızla birbirinizi onaylayın.

*Ve şimdi GÖBEK ÇAKRANA odaklan. Senin göbek çakran ile onun göbek çakrası arasında telefon kablosuna benzer bir bağ hayal et. Şimdi o bağı sevgiyle ve nazikçe kes. Kablonun yere düştüğünü gör. Başınızla birbirinizi onaylayın.

*Ve şimdi KALP ÇAKRANA odaklan. Senin kalp çakran ile onun kalp çakrası arasında telefon kablosuna benzer bir bağ hayal et. Şimdi o bağı sevgiyle ve nazikçe kes. Kablonun yere düştüğünü gör. Başınızla birbirinizi onaylayın.

*Ve şimdi BOĞAZ ÇAKRANA odaklan. Senin boğaz çakran ile onun boğaz çakrası arasında telefon kablosuna benzer bir bağ hayal et. Şimdi o bağı sevgiyle ve nazikçe kes. Kablonun yere düştüğünü gör. Başınızla birbirinizi onaylayın.

*Ve şimdi 3. GÖZ ÇAKRANA odaklan. Senin 3. göz çakran ile onun 3. göz çakrası arasında telefon kablosuna benzer bir bağ hayal et. Şimdi o bağı sevgiyle ve nazikçe kes. Kablonun yere düştüğünü gör. Başınızla birbirinizi onaylayın.

*Ve şimdi TAÇ ÇAKRASINA odaklan. Senin taç çakran ile onun taç çakrası arasında telefon kablosuna benzer bir bağ hayal et. Şimdi o bağı sevgiyle ve nazikçe kes. Kablonun yere düştüğünü gör. Başınızla birbirinizi onaylayın.

Şimdi mor bir alev görüyorsun. Mor alev ne kadar yüksek? Mor alevin yanışını gör, etrafa verdiği sıcaklığı hisset. Şimdi yerde üstüste yığılmış olan kablolara bak. Ve onları nazikçe topla, eline al ve şu an yanmakta olan mor alevin içine nazikçe ve sevgiyle at. Kordon bağlarının yanışını gör ve yanarken çıkardıkları sesi duy. Derin bir nefes al ve onlarla son kez vedalaş.

3- KENDİNE GERİ DÖNME

Şimdi bedeninize geri dönün. Bedeninizi baştan aşağıya tarayın. Bedeninizde sadece sevgi bağlarınızı göreceksiniz, ailenize, işinize, yapmayı sevdiğiniz şeylere, arkadaşlarınıza olan sevginiz kaldı diğer tüm bağlar yok oldu. Şimdi sevgili Başmelek Zadkiel‘i çağır ve ondan bedenini mor bir alevle enerji alanını yakarak dezenfekte etmesini iste. Hazır olduğunda kalbinize odaklanın. Başmelek Zadkiel’e, Toprak Ana’ya, meleklerinize, yüksek benliğinize ve tabii ki Tanrı’ya teşekkür edin.

NOTLAR: Geçmişte söylemiş olduğunuz ve pişmanlık duyduğunuz sözlerin bağları boğaz çakranızda, tiroit bezinin olduğu yerde olabilir, üçüncü gözde önceki hayatlarınızdan kalma bağlar, göbek çakranızda kendinizi güçsüz ve çaresiz hissetmekle ilgili bağlar, alt belinizde maddi sorunlar, alt karında yaratıcılık, üreme, cinsellikle ilgili sorunlar, kök çakrada hayatta kalma sorunları, ensenizde ve omuzlarınızın üzerinde taşıdığınız ağır yüklerle ilgili bağlar, kalbinizden çıkan kalp kırıklığı, kendinizi sevememenizle ilgili bağlar olması olasıdır.

Karma çoğu kez başka bir insana zarar veya acı verdiğimiz ve de kendi irade özgürlüğümüzü dayatmak için onun irade özgürlüğünü ihlal ettiğimizde meydana gelmektedir. Aslında irade özgürlüğünün doğru kullanılışı (sadece) kendimiz için değil, olaya dahil olan herkes için en iyi olanı arayıp bulmakla ilgilidir. Başkalarına çektirdiğimiz acıyı biz çekmek zorunda kaldığımızda ise, ruh düzeyinde, bu eylemimizin ne kadar yanlış olduğunu ve böyle bir şeyi bir daha asla yapmayacağımızı anlamaya başlarız. Bu, ruh varlığının gelişme yollarından biridir.”  Uzlaşmanın İyileştirici Gücü – Jan Erik Sigdell

Her Dem Bütünün Hayrına OLsun

Buna da Bakmalısın !

Leave a Comment

error: Content is protected !!