ASTROLOJİ Sana Bana Özel 

2021 HİNT ASTROLOJİSİ BURÇLARI NELER BEKLİYOR

2021 burç yorumları Hint astrolojisine göre yükselen veya Ay burcunuz üzerinden hazırlanmıştır. Yorumları öncelikle yükselen burcunuz ve sonra da Ay burcunuz üzerinden okumanızı tavsiye ederim.

KOÇ YÜKSELEN:

Bu sene şans gezegeni Jüpiter size ışık saçıyor. Öncelikle yılın ilk yarısı yabancılarla ve yabancı ülkelerle bağlantı veya ilişkileriniz varsa, yurtdışı bağlantıları açısından Haziran’a kadar olan dönem oldukça bereketli geçebilir. Öte yandan maddi konularda yılın ikinci yarısı daha rahat etkiler söz konusu olacak. Öncelikle Mayıs’a kadar olan dönemde giderlerinizi iyi organize etmeli, gelir gider dengelerinizi iyi planlamasınız.

Eğer yükseleniniz veya Ay’ınız Koç’ta ise ve hukuk, eğitim, uluslararası ilişkiler ve finans gibi konularla uğraşıyorsanız bu sene yoğun ve tempolu bir koşturma içinde olacaksınız. Diğer yandan miras, nafaka gibi sizin kaynaklarınız dışından gelecek maddi konulardaki beklentileriniz açısından özellikle yılın ikinci yarısı sürprizli geçebilir.

Bu sene Mars, 15 Şubat’a kadar olan dönemde kariyer evinizde konaklayacak ki iş ve kariyer konularında mücadeleci, hırslı ve atak bir dönem geçireceksiniz. Diğer yandan Mart ayı sosyal çevrenize, arkadaş ve dost ilişkilerinize yönelik olacağınız bir döneme işaret ederken, parasal konular, kazançlarınız açısından yeni arayış ve planlamalar içinde olabilirsiniz.

Çalışma hayatında olan Koç’lar için bu yılda geçen seneler gibi çok çalışma ve temponuzu yüksek tutacak enerjiler var. Ancak bu sene biraz daha farklı olarak sonuç alma, uğraşılarınızı elde etme söz konusu. Kısacası bu sene ektiklerinizi biçme yılından geçiyorsunuz diyebiliriz. Dikkat etmeniz gereken diğer bir durum, yılın ilk altı ayı etkisini hissettirecek olan Satürn Retro’su sizi çalışma alanlarınızdan yakalayacak ki özellikle Haziran ayına kadar olan dönemde işinizde planlı hareket etmeli, dağılmamaya çalışarak organize olmalısınız. Bu sene Ağustos ayı iş yerinizle ilgili bazı gerginlikler, iş alanlarınızda yükselen tempo, ama bir yandan sizi zorlaya bilen enerjiler söz konusu. Dolayısı ile yıl içinde Ağustos dönemi işinizle ilgili konularda biraz daha esnek olmalı, üstlerinizle olan diyaloglarınıza özen göstermelisiniz.

Bu yıl sizin için öne çıkan alanlar

Kendinizi daha rahat öne çıkarabilecek, ani değişikliklere karşı çabuk ve yerinde kararlar alabileceksiniz. Dolayısı ile zaten güçlü ve dominant olan kişiliğiniz bu sene daha fazla kendinizi gösterme imkânı bulacak diyebiliriz. Genel olarak ise, yurtdışı bağlantıları, yabancılarla olan ilişkiler ve yurtdışı seyahatleri, yolculuklar, hukuksal konular, eğitim, öğretim konuları, akademik çalışmalar, çocuklarla ilgili gelişmeler sizin için daha fazla öne çıkacak alanlar. Eğer çocuk sahibi olmayı planlıyorsanız bu sene bir bebek gelebilir.

Daha kısıtlayıcı olan alanlar

İşinizde güzel fırsatlar gelecek, ama çok çalışmanız ve iyi organize olmanız koşulu ile fırsatları reel hale getirebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeli, planlı olmalı ve giderlerinizi iyi koordine etmelisiniz.

Bu yıl ki sağlık etkileriniz

Öncelikle bu sene Jüpiter sizi ziyaret edeceği için bilhassa yılın ikinci yarısından itibaren kilonuzu kontrol etmeye çalışmakta fayda var. Jüpiter hayatınıza genel bir neşe ve bolluk verirken, bir yandan da sizi genişletebilir.

Öte yandan boğaz bölgenizle ilgili hassasiyetler söz konusu ki özellikle kış aylarında boğaz enfeksiyonlarına karşı dikkatli olun. Yiyeceklerden geçebilen bakteri ve virüs türlerinin neden olduğu sıkıntılara da açık bir sene olacağı için, yıl boyunca yediğinize dikkat etmeniz, bilmediğiniz bir yerde yemek yerken iyi seçimler yapmanız akılcı olur. Özellikle sıklıkla yurtdışına giden Koç’lar bilmedikleri ve hijyeninden emin olmadıkları yemekleri pek tatmasınlar.

Bu yıl “Aşk” hayatınız

Eğer bekârsanız, Mayıs ve Ağustos aylar yeni bir ilişkiye geçebilir, yeni biri ile tanışabilirsiniz. Bu sene hayatınızda ilk önceliği aşk almıyor. İş ve genel yaşamsal planlarınız biraz daha önde gibi duruyor ama bir taraftan burcunuzdan geçen Jüpiter genel olarak hayatınıza bir ivme ve hareketlenme verecek. Bu sene ani değişimlere, yeni oluşumlara yelken açtığınız bir sene. Dolayısı ile bu yükselme aşk hayatınızı da canlandıracak. Bu yıl ani ve farklı ilişkiler, birden gelişen duygusal durumlar aşkta sizi yorabilir. Duygusal iniş ve çıkışlar yaşayabilir, beklemediğiniz bir anda aşkla tanışabilirsiniz.

Tüm arzu ve isteklerinizin gerçekleşeceği, mutluluk ve bereket dolu bir sene dilerim.

Sevgilerimle.

BOĞA YÜKSELEN

Geçen seneden beri devam eden maddi konularda kısıtlayıcı olan etkiler yerini özellikle yılın ilk yarısı daha yoğun olmakla birlikte, akıcı enerjilere bırakmakta. Yılın ikinci yarısından itibaren giderlerinizle ilgili bir artış ve biriktirmekte veya geleni tutmakta zorlanma yaşansa da bu sene finansal konularda çeşitli açılımlar sağlayacaksınız. Yaz döneminde yeni bir eve taşınma, uzun süredir planladığınız gayrimenkul değişikliği veya benzer bir yerleşim değişikliği veya yaşadığınız alanda bir dekorasyon yenilenmesi söz konusu olabilir. Dikkat etmeniz gereken, bu değişiklikle ilgili masrafları fazla abartmadan planlı hareket etmeniz gerekliliğidir.

Yıl içinde özellikle Ocak ayı biraz daha karışık ve gerginlikler veya iniş çıkışlar içeren etkilere maruz kalabilirsiniz. Ancak Şubat’la beraber önünüzü daha net görebileceğiniz ve özellikle iş ve kariyer hayatınızda yeni atılım ve adımlara geçebileceğiniz bir dönem söz konusu olacak. Bu yıl sizin için diğer önemli bir nokta da Hint astrolojisinde önemli bir yer tutan Güney Ay düğümü olarak bilinen Ketu’nun yükseleniniz üzerine geçecek olması. Eğer doğum haritanızda Güney Ay düğümü, Jüpiter ile bir görünüm içindeyse hayatınızda olabilecek ani değişimleri kendi lehinize çevirebileceksiniz. Ancak gezegenin geçiş dönemi olan Mayıs ayı ruhsal ve zihinsel olarak gergin ve depresif etkiler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte yani Mayıs ayı civarında ortaklı ilişkileriniz, ticari hayatınız, evliliğiniz, ikili ilişkilerinizde ani kararlar vermeden önce düşünerek hareket etmeye bakın. Diğer yandan Haziran- Temmuz aralığında yine yükseleninizle bağlantılı yaşayacağınız Mars transiti sizi daha gergin ve atraksiyon içinde kılabilir. Bu süreçte burcunuzda konaklayacak olan Mars ve Ketu sizi daha hareketli, mücadeleci kılacağı gibi, geçmişten gelen bazı sorunları da önünüze koyabilir veya uzun süredir biriktirdiğiniz, içinizde tuttuğunuz konuları hatırlamanıza neden olabilir. Esnek olmak bu dönemde doğru bir tavır olacaktır.

Bu yıl sizin için öne çıkan alanlar

Daha mücadeleci, hedeflerinize yönelik bir süreç geçireceksiniz. Uzun vadeli planlarınızı gerçekleştirmek adına önemli adımlar atılabilir. Maddi konularda daha rahat bir süreç yaşanacak. Hayatınızda bir süredir devam eden daha rutin enerjiler yerini değişimin ve ani gelişen etkilerin rüzgarlarına bırakıyor. Sabit bir yapınız olduğu için, öncelikle bu değişim etkileri sizi rahatsız edebilir. Ama fırsatları iyi değerlendirme eğiliminiz ve özellikle maddi konularda ki akılcı yaklaşımlarınız sizi yeni gelişmelere daha rahat adapte edebilecek. Öte yandan yurtdışı bağlantılarınız varsa, yurtdışı veya yabancılarla ilgili çeşitli planlarınız varsa, özellikle yılın ikinci yarısı Haziran’dan itibaren olan dönemde bu alanlarda daha rahat hareket etme söz konusu olabilecek. Ayıca arkadaş grupları, ekip çalışmaları, yeni sosyal bir çevreye girme ve hem ufkunuzu genişletme, hem de yeni bir çevre edinme adına şanslı bir yıl.

Dikkat etmeniz gereken kısıtlayıcı alanlar

Çocuklar ve aşk hayatınızla ilgili etkiler biraz daha kısıtlayıcı görünmekte. Çocuklarınız varsa onlarla ilgili konularda yeni gelişmeler yaşanabilir. Öte yandan bu sene ruhsal olarak biraz daha inişli çıkışlı etkiler söz konusu olacağı için, aşırı çalışma ve yüksek tempo özellikle yılın ikinci yarısı sizi daha yoğun etkileyebilir. Birden kendinizi dağılmış, dikkatiniz bölünmüş ve herhangi bir konuya konsantre olurken zorlanır bulabilirsiniz. Dolayısı ile bu dönemlerde kendinize zaman ayırmalı ve gerekirse işlerinize ara verip dinlenmeyi bilmelisiniz.

Sağlık etkileri

Bu sene özellikle Mayıs- Ağustos arası gerginliklerden ve stresten daha yoğun etkilenebileceğiniz bir dönem var. Bağışıklık sisteminize dikkat etmeli, aşırı temponun ardından mutlaka dinlenmeyi bilmelisiniz. Bel ve boyun kemiklerinize dikkat edin. Mutlaka egzersiz yapın ve stresle baş etmek adına çeşitli uygulamalar deneyin.

Bu yıl aşk hayatınız

Bu sene aşk ve ilişki hayatınızda yaz ayları yoğun bir dönem yaşayabilirsiniz. Eğer süregelen bir ilişkiniz varsa Mayıs- Ağustos arası ilişkinizde yeni bir döneme girebilirsiniz. Devam eden bir ilişkiniz yoksa Mayıs- Ağustos ayları yeni başlangıçlar adına oldukça şanslı olacaksınız. Diğer yandan Ekim Kasım süreci hem sizin ilişkilere dönük olduğunuz bir dönem olacak, hem de karşı cins tarafından daha çekici bulunabileceksiniz.

Tüm arzu ve isteklerinizin gerçekleşeceği, mutluluk ve bereket dolu bir sene dilerim.

Sevgilerimle.

İKİZLER YÜKSELEN

Bu yıl transit Jüpiter fırsatları, iş olanakları ve maddi getirileri çağıracağı enerjiler ile sizi ödüllendirecek. Kariyeriniz için özellikle yılın ilk altı ayı eğer düzenli ve sistemli çalışırsanız, uzun süredir beklediğiniz fırsatlar ayağınıza gelebilir. Kariyer evinizden geçecek olan Jüpiter sizi bu yıl yeni olanaklarla tanıştıracak. Yılın ikinci yarısından itibaren ise kazançlarınız ve maddi beklentilerinizle ilgili sürpriz gelişmeler söz konusu. Tek yapmanız gereken planlı olmak ve tembelliğe izin vermeden, gelen fırsatları doğru değerlendirmek. Tüm bu etkilerin yanında Satürn, 2011 yılı boyunca sizi rakipleriniz açısından sınayacak. Dolayısı ile Jüpiter’in hem kariyeriniz, hem de kazançlarınız açısından vereceği fırsatları planlı ve yoğun çalışarak değerlendirebilirsiniz. Bu sene çalışma ve ektiğinizi biçme yılı…

Yeni yılın ilk ayları Ocak ve Şubat döneminde daha agresif ve hareketli enerjiler içinde olurken, kazalara, ani değişimlere karşı hassassınız. Kayak, motor sporları gibi biraz daha risk içeren sporlara bir eğiliminiz varsa, bu alanlarda özellikle yılın ilk ayları daha dikkatli olun.

Bu sene ev hayatınız, ailenizle ilgili konularda biraz hassas etkiler içinde olacaksınız. Ev kazalarına karşı dikkat ederken, aile büyükleriniz ve ailenizle ilgili sorumluluklarınıza daha fazla zaman ayırmak zorunda kalabilirsiniz. Eğer ev değişikliği, yeni bir mekana geçme gibi planlarınız varsa, yılın ilk altı ayı Haziran’a kadar olan dönem daha uygun görünmekte.

Bu yıl öne çıkan alanlarınız

Başta kariyer, iş hayatı, sosyal çevreniz, arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz, maddi kazançlarınız ve yaşamınızda genel olarak planladığınız uzun vadeli projeler adına 2011 size iyi etkiler verecek. Öte yandan hukuk, eğitim, danışmanlık, hizmet işleri, doktor ve benzeri tıbbi işlerle uğraşan İkizler ile şifacılar, astrologlar, yoga ve benzeri konularla uğraşan İkizler için özellikle Haziran’a kadar olan dönemde daha parlak, yaratıcı ve fırsatlara dönük bir sene söz konusu. Yılın ikinci yarısından itibaren ise, ticaretle uğraşan, küçük işletme sahibi ve orta ölçekli iş sahibi olan İkizler için akıcı enerjiler ve yeni fırsatlara yönelik etkiler söz konusu. Genel olarak da hareketli ve aktif bir sene geçireceksiniz.

Bu yıl dikkatli olmanız gereken alanlar

Ev ve aile hayatınızla ilgili konularda uzun süredir biriktirdiğiniz sorunlar bilhassa yılın ikinci yarısı önünüze dökülebilir. Anneniz veya aile büyüklerinizle daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Fakat bu sene özellikle dikkat etmeniz gereken alan rakip ve düşmanlarınızla sağlığınızla ilgili konular olarak öne çıkmakta. Rekabet ettiğiniz kişilere karşı daha hassas enerjiler taşıyacaksınız. Planlı hareket etmek, rehavete girmeden, düzenli çalışmak bu sene sizin için önemli noktalardan birisi diyebiliriz.

Bu yıl sağlığınız

Bu yıl sindirim sistemi, ayaklar ve boğaz bölgesi daha zayıf olacağınız fiziksel bölgeleriniz olarak sıralanabilir. Genel olarak sağlığınıza ve sağlık kontrollerinize önem vermeniz gerekmekte.

Aşk hayatınız

Bu sene ilişkilere dönük etkilerinizde güzel enerjiler söz konusu. Haziran, Temmuz döneminde Venüs’ün yükseleninizden yapacağı yolculuk özellikle erkek İkizler için daha parlak ve ilişkilerine yönelik etkiler verecek. Kadın İkizler için Ağustos, Eylül ve Ekim ayları yeni birliktelikler açısından güzel zamanlar var. Genel olarak bu sene beraberlikler açısından şanslı bir seneden geçmektesiniz. Hayatınıza yeni arkadaşlar ve partner katılabilir. Devam eden ilişkiniz açısından da pürüzleri düzeltebileceğiniz, monotonluktan uzak bir sene yaşanacak. Evli iseniz, eşinizle ortak konularda daha uyumlu bir sene yaşayabilirsiniz. Ayrıca yolculuklar ve seyahatler açısından da hareketli bir sene olacak.

Tüm arzu ve isteklerinizin gerçekleşeceği, mutluluk ve bereket dolu bir sene dilerim.

Sevgilerimle.

YENGEÇ YÜKSELEN

Bu sene ilişkileriniz ve yolculuklar açısından özellikle yılın ilk dönemi hareketli bir seneye başlıyorsunuz. Ocak-Şubat dönemi beraberliklerinize yönelik yeni gelişmeler söz konusu olurken, bu sene genel olarak kendinizi ifade etme ve hayata bakış açınızda yenilenme döneminden geçiyorsunuz. Eğer felsefe, eğitim, öğrenim, yoga, meditasyon gibi konularla ilgileniyorsanız yeni fırsatlar ve deneyimler açısından zengin bir sene geçirebilir hatta bu konularda yurtdışı eğitimleri, gezi imkanları bulabilirsiniz.

Kendinize yönelik enerjileriniz artıyor. Ne istediğinizi daha fazla sorgulayacak, yeni arayışlara girebileceksiniz. Genel olarak, özellikle yabancılarla ilgili yeni deneyimler ve gelişmeler söz konusu olacak. Eğer eğitsel bir konuyla uğraşıyorsanız önemli başarılar gelebilir. Akademik işlerle uğraşan Yengeçler bu konuda en şanslı olanlar arasında.

Bu sene, yenilenme ve kendinizle ilgili birçok yeteneğe ve yapmaya fırsat bulamadıklarınıza el atma zamanı. Bir taraftan da sizi zorlayan, bir süredir üzerinizde yük gibi taşıdığınız ne varsa, ilişki, iş veya ev düzeninden kurtulma ve yeni başlangıçlara ve yenilenmelere geçme dönemi olarak 2011 sizin için önemli başlangıçlara neden olabilecek. Adım atmak adına daha cesur olacak, karar verdiklerinize duraksamadan geçebileceksiniz.

Yılın ikinci yarısından itibaren özellikle iş ve kariyer planlarınızı yeniden gözden geçirirken, bir yandan da yeni teklifler, terfi veya işinizde yeni bir alana geçebilir, uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz. Bu noktada detaylarda kaybolmadan biraz daha cesur adımlar atma güdünüze kulak vermek yeterli olacak.

Hedefe yönelik hareket etmek için oldukça iyi bir sene sizi bekliyor. Hedeflerinizi belirleyin ve harekete geçin…

Çocuk sahibi olmayı planlıyorsanız bu sene tedavi veya adım atmak için de uygun etkiler var. Özellikle yılın ilk yarısı ihtiyacınız olan bir tedavi vs. süreci varsa, adım atmak için oldukça destekleyici enerjiler söz konusu.

Bu sene Mart- Nisan arası ortak paylaşımlarınız, başkalarıyla birlikte yürüttüğünüz iş ve konularda hassas etkiler var. Ortak iş ve paralarda bu dönem dikkatli olmakta fayda var. Ayrıca kazalara, özellikle ayak ve bacaklarla ilgili yaralanmalara karşı hassas olacağınız bir dönem olacağı için dikkatli olun.

Eylül- Ekim sürecinde gerginlikler, hayatınızla ilgili sizin kontrolünüz dışında bazı gelişmeler duygusal olarak zorlanmanıza neden olabilir. Bu dönemleri daha rutin konulara eğilerek ve sakin bir zihin yapısıyla karşılamaya çalışmak akılcı olacak.

Bu sene güçlü olacağınız alanlar

Öncelikle yurtdışı bağlantıları, eğitim, eğitsel her türlü konu, okült ve ruhsal konular, yoga, astroloji gibi, çocuklarla ilgili işler ve başlangıçlar, yılın ikinci yarısı kariyerinizle ilgili yeni fırsatlar, yeni beraberlikler ve eski, sizi bağlayan, zorlayan ilişkilerden kurtulma açsından şanslı bir yıl söz konusu. Maddi konularda özellikle yılın ilk dönemi güzel açılımlar var. Bir süredir sonucu beklediğiniz bir yatırımınız veya adımınızın meyvelerini toplama imkanı bulabilirsiniz.

Bu yıl sizi zorlayabilecek alanlar

Öncelikle geçen seneden beri süregelen yakın çevrenizle ilgili sorunlar bu sene de sizi yorabilir. Kardeşler, kuzenler, yakın arkadaşlarınızla ilgili bazı sorunlar geçen sene sizi yormuş olabilir. Ancak bu yıl hayatınızda size sekte vuran kişi veya olaylardan kurtulma ve yeni başlangıçlara yönelme arzunuz yüksek olacak. Dolayısı ile bu sene bir ayıklama, seçme ve istemediklerinizle yollarınızı ayırma dönemi geçireceksiniz. Bu ayıklamaların vereceği duygusal ağırlık altında ezilmeden, yönünüzü bulmaya çalışmak ve artık yeni olanları hayatınıza almak, hayatınıza önemli deneyimler katacak.

Bu yıl sağlık etkileriniz

Bu yıl üreme organlarınızla ilgili sorunlara biraz daha açıksınız. Bu nedenle rutin kontrollerinizi ihmal etmeden yaptırmaya çalışın ve bu alanlarda vücudunuzun vereceği sinyallere kulak verin.

Aşk hayatınız

Bu sene ilişkilere bakış açınızda en önemli enerji, bir süredir sizi zorlayan, yoran veya artık külfet gibi gördüğünüz kişi veya ilişkilerden kurtulma isteğiniz olacak. Bu sene üst üste gelen tutulmalar sizi dönüşümlere ve yenilenmelere itebilir. Bu durum özellikle size yük olandan kurtulma olarak daha ağırlıklı kendini gösterebilir. İlişkileriniz, aşk hayatınız veya eşinizle ilgili durumlar daha çok Ağustos’la birlikte düzene giriyor. Bu sene kişisel alanlarınız ve kendinizle ilgili konulara da yoğunlaşacağınız için karşı cinsle ilişkinizde kendinize daha güvenli ve özgüvenli bir tavır sergileyebilmeniz olasıdır.

Tüm arzu ve isteklerinizin gerçekleşeceği, mutluluk ve bereket dolu bir sene dilerim.

Sevgilerimle.

ASLAN YÜKSELEN

Bu sene değişim rüzgârları işiniz ve evinizle ilgili alanlarınızda sizi ağırlıklı olarak etkileyebilecek. Öncelikle Temmuz civarı kazançlarınız, parasal gelirlerinizle ilgili hayatınızda ani değişimler söz konusu olurken, hedefleriniz ve uzun vadeli planlarınız hakkında planlarınızda tekrar gözden geçirmeler yaşayabilirsiniz.

Hayatınızda evinizle ilgili bir değişim durumunuz varsa bunu Temmuz’dan itibaren ani gelişmeler sonucu hayata geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili konularda önünüzdeki dönemi tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. Kariyerinizle ilgili planlarınızı tekrar gözden geçirip, farklı bir alana geçmeniz söz konusu olabilirken, bilhassa Mayıs’la birlikte başlayan dönemde kişisel olarak daha önde ve cesaretli adımlar atma içgüdüsüyle hareket edebileceksiniz. Jüpiter, Mayıs ayıyla birlikte Koç burcuna geçtiğinde burcunuzu da görünüm içinde tutacak ve bir süredir hayata geçirmekte tereddüt ettiğiniz konularda sizi tetikleyecek.

Öte yandan kendinizi keşfetmeniz ve kişisel olarak gelişim göstermeniz açısından iyi bir seneden geçeceksiniz. Her ne kadar değişim enerjileri zaman zaman dalgalanmanıza ve yeni durumlara geçerken endişe duymanıza neden olsa da kendinizi rahat ifade etmeniz, isteklerinize ve hedeflerinize kitlenmeniz açısından 2011 sizi daha yoğun şekilde ayakları yere basan ve istediklerin peşinde cesurca adımlar atan enerjiler çevreleyecek.

Bu yıl öne çıkacağınız alanlar

Yılın ilk yarısı hayatınızla ilgili gözden geçirmeler ve ne yapmak istediğinizle ilgili tekrar düşünme hatta planlamalara gidebileceğiniz etkiler söz konusu olurken, yılın ikinci yarısı iş, kariyer ve evinizle ilgili farklı adımlar atabilirsiniz. Bu yıl bir anlamda kendinizi keşfetmeniz ve bu keşifleri hayatınıza adapte edebilme senesi olacak diyebiliriz.

Bu yıl dikkat etmeniz gereken alanlar

Bu sene Mayıs’a kadar olan dönemde, ortaklı işler, ortak paylaşımlı maddi gelirleriniz açısından dikkatli olmanız doğru olacak. Mayıstan sonraki dönemle birlikte iş alanlarınız da cesur adımlar atarken, riskleri iyi planlamaya çalışın. Bu süreçte resmin bütününü de görmeyi ihmal etmemelisiniz. Her ne kadar cesur adımlar sizi daha atak kılsa da, plansız ve değerlendirme ve incelikli bakmaktan uzak olarak alacağınız kararlar uzun vadede sizi zorlayabilir.

Bu yıl sağlık etkileriniz

Bağırsaklarla ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle Mayıs – Ağustos arası bağışıklık sisteminize önem vermeniz, kan değerlerinizi kontrol ettirmeniz doğru olacaktır. Yılın ikinci yarısı ve özellikle Eylülle bağlayan süreçte boğazınıza, boynunuza dikkat etmeniz gerekmekte.

Bu sene aşk hayatınız

Nisan ayı eşiniz, partneriniz veya duygusal olarak bağlı olduğunuz biri ile yaşamınızda bir dönük noktası yaşayabilirsiniz. Eylül ayı da keza sizin için duygusal konularda hareketli geçecek. Genel olarak ise bu yıl yeni bir beraberlik kadar, devam eden veya önceden başlamış ama bir süre ara verilmiş bir ilişkiyi tekrar ele alma, yeni bir şans verme enerjileri yükseliyor.

Tüm arzu ve isteklerinizin gerçekleşeceği, mutluluk ve bereket dolu bir sene dilerim.

Sevgilerimle.

BAŞAK YÜKSELEN

Bu sene Mayıs ayına kadar olan dönemde evlilik, ortaklı işleriniz, ortak çalıştığınız alanlarda önemli fırsatlar ve büyüme etkisi içinde olacaksınız. Eşinizin işi, maddi gelirleri açısından özellikle yılın ilk yarısı olumlu enerjiler evinize giren parasal kazançlarınız açısından daha olumlu bir sürece işaret ediyor. Öte yandan partneriniz veya eşinizle ilgili konularda, karşı tarafın olayları sürekli kendi bakış açısıyla ele alması sizi yorabilir veya gerginlikler yaşamanıza neden olabilir.

Kariyeriniz ve eşinizle ilgili konularda, bu alanları ciddiye alacak, elde edeceklerinizi yoğun gayret sergileyerek kavuşacaksınız. Kazançlarınızı, finansal durumunuzu sağlamlaştırmak, kendinizi maddi konularda daha güvenli hissetmek sizin için bu yıl önemli olacak. Dolayısı ile bu sene risk içeren adımlardan uzak durmak isteyecek, sağlam yatırımlara ve sizi daha güvenli hissettirecek iş ve konulara yönelme eğiliminde olacaksınız. Yılın ikinci yarısından itibaren, eşiniz veya iş ortağınızın kaynakları vasıtasıyla elde edeceğiniz gelirlerinizde olumlu anlamda sürpriz gelişmeler olabilir. Diğer taraftan, miras veya nafaka gibi bazı beklentileriniz varsa keza bunlarla ilgili de güzel gelişmeler olabilir. Benzer şekilde bankalarla ilgili kredi başvuruları açısından olumlu geri dönüşler alabileceğiniz bir süreç olacak.

Haziran’dan sonra ki dönemde ruhsal ve okült konulara ilginiz varsa, bunlarla ilgili eğitim veya öğrenmeye yönelik adımlar atabilirsiniz. Bu yıl özellikle ruhsal ve mistik konularda, yeni öğreti alanlarında eğitimler almak içi uygun bir sene olacak. Öte yandan bu konulara ilginiz yoksa bile birden ilgilenebilir, araştırma gereği duyabilirsiniz. Eğer içinde iseniz, Mayıs’la birlikte başlayan dönemde başarılar elde edebilirsiniz.

Öte yandan yakın arkadaşlarınız, kuzenler, kardeşlerle ilgili ani değişimler, gerginlikler yaşanabilir. Kendinizi yakın çevrenizle ilgili konuların içinde bulabilirsiniz. Özellikle babanızla ilgili konularda yeni durumlar, sağlık sorunları veya ilişkinizde farklı bir dönem söz konusu olabilir.

Bu yıl sizin için öne çıkan alanlar

Yılın ikinci yarısı daha hareketli bir sene geçirebilirsiniz. Kariyeriniz ve maddi gelirlerinizle ilgili toprak enerjileriniz yıl boyunca tam gaz çalışacak. Riskli yatırım veya işler sizi bu sene cezbetmeyecek ve daha çok para biriktirmeye ve sağlam konularda yatırım yapmaya yöneleceksiniz. Miras, eşinizden gelen maddi bir gelir, beklemediğiniz bir prim veya komisyon yüzünüzü güldürebilir.

Bu yıl daha hassas olacağınız alanlar

Özellikle 1 Temmuz dolaylarında işiniz ve kariyerinizle ilgili ani değişimlere karşı dikkatli olun. Otorite konumundaki kişilerle diyaloglarınıza özen gösterin. Bu yıl özgürleşme ve rahat hareket etme isteğiniz artarken, mükemmel olanı arama, detaya önem verme ve kılı kırk yarma eğilimleriniz sizi yorabilir. Nerde duracağınıza karar vermek, hayatı biraz daha sakin ve esnek almaya çalışmak önemli dersleriniz arasında gelmekte. Her şeyin kontrolünü almak isterken, kendi kontrolünüzü veya yolunuzu kaybedebilirsiniz. Bu nedenle biraz da ruhsal konulara da yönelerek ruhunuzu da beslemek size iyi gelebilir.

2011 Sağlık etkileriniz

Üreme organları, böbrekler, yemeğe bağlı bazı sıkıntılar ve boğaz bölgesi hassasiyetleri sizi zorlayabilir.

Bu senenin Aşk enerjileri

Mart, Haziran ve Eylül ayları hayatınızda ilişkilerinize daha fazla yer açacağınız süreçler olarak aktarılabilir. Genel olarak aşk ve gönül ilişkileri bu yıl hayatınızın bütününe hâkim olmasalar da, bahsettiğim aylar Eros ’un okları sizi vurabilir. Bu yıl hayatın her alanında ele aldığınız konulara daha bir ciddiyetle yaklaşımlar söz konusu. Dolayısı ile bu sene için ilişkilerinize bakış açınız beraberliğinize önem veren ve seçici bir tarzda olacak. Evli iseniz, eşinizle ilgili halletmediğiniz sizi rahatsız eden konuların çözümü için adımlar atabilir. Eşinizle daha fazla zaman geçirebilir ve birlikte ortak birçok konuda beraber hareket edebilirsiniz.

Tüm arzu ve isteklerinizin gerçekleşeceği, mutluluk ve bereket dolu bir sene dilerim.

Sevgilerimle.

TERAZİ YÜKSELEN

Yoğun ve koşturma içinde olacağınız bir sene geçireceksiniz. Kendinizle ilgili birçok karar alabilir, kişisel gelişiminizde, fiziksel görünümünüzde yeni bir siz yaratabilirsiniz. Kendinizi tanımaya yönelik önemli deneyimler alabilecek, hayatınızın farklı alanlarını ortaya çıkarabileceksiniz. Mayıs’a kadar olan dönemde çalışma hayatınızda yeni kapılar açabilir, farklı işler veya alanlarla ilgilenebilir, bu konularda araştırmalar ve deneyimler elde edebilirsiniz.

Yılın ikinci yarısından itibaren uzun süredir istediğiniz ama fırsat bulamadığınız yurtdışı seyahatleri, yeni yerler görme istediğiniz artabileceği gibi, yabancı dil öğrenmek veya yurtdışında eğitim benzeri bir projenin içinde olabilirsiniz. Bu sene eksiklerinizi tamamlama ve yeni olana kapılarınızı açma süreci.

Finansal konularda yılın ikinci dönemi daha şanslı olacağınız bir dönem söz konusu olacak. Bu sene birikim yapmağa yönelik olabilir, uzun vadeli maddi bir yatırım hatta yurtdışı bağlantılı bir kazanç şansı elde edebilirsiniz. Finansal konularda daha istekli ve akılcı olamaya eğilimli olacaksınız.

Yaratıcı enerjileriniz yükseliyor. Bir taraftan bu sene kendinizle daha fazla kalmaya ihtiyaç duyabilir, sosyal alanlarınızı daraltarak kendi içinize çekilebilirsiniz. Bu etki yılın ikinci yarısı özellikle Eylül’le başlayan dönemde, yılın son çeyreğinde sizin adınıza daha da belirgin olabilir. Biraz kendinizi dinleyip, kendi yeteneklerinizi ve gizli kalmış yönlerinizi gözden geçirme döneminden geçmektesiniz. Bu enerji yakınlarınız açısından şaşırtıcı olsa da yenilenmek ve kendinizle ilgili birçok konuyu tekrar keşfetmek adına olumlu olabilir. Dostlar, çocuklar, arkadaşlar, aileyle ilgili sorumluluklar sizi ağır gelebilir ve kendinizle kalmak isteyebilirsiniz. Bu yıl başkalarının sorumluluğundan ziyade kendinizle ilgili keşiflere yöneleceksiniz.

Bu yıl öne çıkan alanlarınız

Eşiniz, evliliğiniz, ortaklı alanlarınız olumlu Jüpiter transiti ile sizi rahatlatacak. Bekârsanız evlilik düşünebilir, yeni ve ciddi bir beraberliğe eğilim gösterebilirsiniz. Maddi konularda daha disiplinli olacak, harcamaktan ziyade biriktirmeye, uzun vadeli finansal planlar yapmaya eğilim göstereceksiniz.

Dikkat etmeniz gereken alanlar

Bu yıl kendinizle kalma konusunu biraz abartabilir, yalnızlığa fazla çekilebilirsiniz. Bu nedenle dostları ve akrabaları da ihmal etmeden, yakın çevrenizle olan ilişkileriniz dengeli olmaya çalışın. Maddi konularda özellikle yılın ikinci bölümünden itibaren fazla cesur ve riskli adımlar atmayın. Finansal konularda hırslısınız ama kendinizi de kontrol ederek ve akılcı tarafınıza da kulak vererek kararlar almaya çalışın…

Sağlık etkileriniz

Bu sene bağışıklık sisteminize dikkat edin. Gerekirse takviye alın. Stres ve aşırı yorgunluk sizi yıpratabilir. Özelliklede sinir sisteminize, duygusal iniş çıkışlara karşı zorlandığınız dönemlerde uzman yardımı almaktan çekinmeyin.

Aşk hayatınız bu sene neler diyor?

Bu yıl ilişkilerinizi, beraberliklerinizi yapmak istediklerinizi ciddiye alma, daha güçlü bağ kurabileceğiniz ilişkilere yönelmek isteyeceğiniz bir dönemden geçiyorsunuz. Olgunlaşmış ve artık düzene koyduğunuz bir ilişkiniz veya evliliğiniz varsa, bu sene kendinizi daha rahat hissedeceğiniz etkiler var. 1 Temmuz civarı yürümeyen bir ilişkiniz varsa, bağlarınızı koparmak için güç bulacağınız enerjiler söz konusu olacak. Öte yandan özellikle Haziran, Temmuz döneminde ilişkinize, çevrenizle olan bağlara dikkat etmeniz gereken bir süreç söz konusu.

Tüm arzu ve isteklerinizin gerçekleşeceği, mutluluk ve bereket dolu bir sene dilerim.

Sevgilerimle.

AKREP YÜKSELEN

Bu yılın ilk yarısı ilişkileriniz, ilişkilere dönük hayata bakış açınızda canlanma ve kendinizi yenileme isteği öne çıkıyor. Öte yandan hayatınıza farklı uğraşılar, hobiler katmak ve kendinizi yenilemek adında da yeni adımlar atabileceksiniz.

Yılın ikinci yarısından itibaren yükseleninize yerleşecek olan Rahu sizi hayata karşı daha hırslı ve maddi konulara yönelik kılacak. Bu noktada ilişkilerinize, başkalarıyla olan iletişiminize biraz daha dikkat etmeniz gerekmekte. Eğer evliliğinizle ilgili davam eden sorunlar varsa, Mayıs ayından itibaren hassas bir süreçten geçebilirsiniz. Yılın ikinci yarısından itibaren esnek olmakta zorlanabilir, hayatınızda monoton giden konularda yeni arayışlara girebilirsiniz.

Kariyeriniz, iş ve maddi etkilerinizde bu yıl büyük atlamalar ve değişimlerden ziyade kendinizi geliştirme, sahip olduklarınızı koruma etkileri daha yoğun görünmekte. Kazançlarınız ve maddi hedeflerinizle ilgili planlarınızı gözden geçirme ve yeni arayışlar veya çözümler bulma eğiliminde olsanız da yapmanız gereken, daha temkinli davranmak ve sahip olduklarınızı korumaya yönelik bir duruş sergilemek şeklinde olmalıdır. Bu yıl zihinsel olarak kendinizi yorgun hissedebilir, olayları fazla büyütüp, hayatın zor taraflarına daha fazla takılabilirsiniz. Bu nedenle kendinizi oyalayacak, zihninizi rahatlatacak etkinlikler size iyi gelecektir. Duygusal olarak belli etmeseniz de kolay incinir bir ruh hali belirgin olabilir.

Bu yıl Ocak, Şubat sürecinde yakın çevreniz, aile ilişkileriniz, anne veya ailenizle ilgili konularda daha yoğun olabilirsiniz. Evinizle ilgilenmek, bir süredir değiştirmek istediğiniz evle ilgili planlarınızı uygulama şansı doğabilir. Ancak ev içi gerginliklere ve zorlanmalara karşı dikkatli olun. Özellikle Mayıs’la başlayan dönemde eşiniz veya hayat arkadaşınız, sevgilinizle ilgili bu güne kadar fark etmediğiniz konular birden dikkatinizi çekmeye başlayabilir. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde, bu sene genel olarak hassas etkiler dikkat çekiyor.

Diğer yandan bu yıl genel olarak dikkatli olmakla birlikte, özellikle Temmuz- Ağustos arası dönemde krediler, banka işlemleri, eşiniz veya iş ortağınızla yürüttüğünüz ortak hesaplar ve alacaklar konusunda uyanık olmanız gereken bir süreç yaşanabilir. Bu sene maddi konularda bilmediğiniz alanlara girmeyin, çok emin olmadıkça birine kefil olmayın veya kredi, borç, alacak verecek planlarınızı akılcı şekilde yürütün.

Bu yaratıcı etkileriniz oldukça yükseliyor, yeni fikirler, yeni arayışlar içinde olacaksınız ancak adım atarken temkini elden bırakmadan ve resmin bütününü gözden kaçırmadan hareket etmek doğru olur.

Bu sene sizin için öne çıkan alanlar

Değişim isteğiniz artıyor, kendinizi ortaya koymak, planlarınızla ilgili adım atmak ve daha cesur davranmak içgüdünüz yükseliyor. Diğer yandan aşk hayatınızda yenilenme ve sizi yoran, zorlayan kişi ve ilişkilerden kurtulma, özgür olma istediğiniz artacak. Kendinize dönük etkileriniz daha önde olacak. Kişisel ve fiziksel olarak kendinizi keşfetme, şimdiye kadar gizlediğiniz yönlerinizi ortaya çıkarma eğiliminde olacaksınız. Yılın ilk altı ayı bu süreçte olumlu gelişmeler söz konusuyken, ikinci dönem biraz daha planlı ve kontrollü olmakta fayda olacak.

Bu yıl dikkat etmeniz gereken alanlar

Başta bilmediğiniz, anlamadığınız alan ve işlere girerken dikkat edin. Ölçümlemenizi iyi yapın, planlı olmaya gayret edin. Bir yandan enerjiler sizi daha cesur ve atak kılarken, bir taraftan da sahip olduklarınızı korumak önemli olacak. Bildiğiniz ve emin olduğunuz konularda risk almaya, hiç bilmediğiniz alanlarda daha temkinli olmaya bakın.

Sağlık etkileriniz

Bu sene sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir süreç var. Öncelikle kan değerleriniz, hormon dengeleriniz, kemiklerle ilgili alanlarınız biraz hassaslaşabilir. Kontrollerinizi ihmal etmeyin. Bağışıklık sisteminizi özellikle yılın ikinci yarısı desteklemeniz gerekebilir.

Aşk hayatınız

Bu yıl evlilik ve ikili ilişkilerde özellikle yılın ikinci yarısı biraz daha hassas etkiler söz konusu. Bekârlar için yeni bir ilişki veya beraberlik başlayabileceği gibi, yürümeyen bir birliktelik içindeyseniz, özellikle Temmuz civarı, kopmalar yaşanabilir. Aşk ve evlilik hayatınızda rutinden uzak, yeniliklere açık ve maceraya yönelik olaylar yaşayabilir. İlişkinizi daha canlı ve güzel bir ortama taşıma imkânı bulabilirsiniz. Kendinizi ve isteklerinizi keşfedip, karşı tarafa daha net bir tarz çizebilirsiniz. Ancak bu süreçte, empati kurup, beraber olduğunuz kişinin isteklerini göz ardı etmeden kendinizi ortaya koymanız lazım. Yani bir anlamda kontrolcü tarafınızı kontrol etmelisiniz.

Tüm arzu ve isteklerinizin gerçekleşeceği, mutluluk ve bereket dolu bir sene dilerim.

Sevgilerimle.

YAY YÜKSELEN

Geçtiğimiz sene başta kariyeriniz olmak üzere sizi kısıtlayan, zorlayan etkiler içinden geçtiğiniz. 2011 bu anlamda rahatlayacağınız ve önünüzü daha net görebileceğiniz enerjiler verecek. Geçen seneki kasvetli ve üzerinizde sürekli bir ağırlık olduğunu düşündüğünüz puslu havadan, daha neşeli ve kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz bir duruma geçiyorsunuz. Sosyal iletişiminiz artarken, içinize dönük etkilerden, daha çevrenizle daha ilgili olacağınız bir sürece geçiş yapıyorsunuz.

İletişim yönünüz bu yıl tekrar ortaya çıkıyor. Yakın çevrenizden gelecek destekler sizi rahatlatacak. Kardeşler, yakın arkadaşlar, kuzenler ve anne tarafından olan akrabalarla ilgili çeşitli gelişmeler sizin içinde bağlayıcı nitelikte olacak.

Genel olarak seyahati seven, gezmeyi terapi gibi algılayan bir yapınız var. Bu yıl kısa yolculuklar, yakın yerlere ziyaretler ve seyahatler açısından özellikle yılın ilk dönemi daha hareketli geçebilir. Yılın ikinci dönemi, ev veya şehir değişimi düşünüyorsanız, bir süredir hayatınızda, özellikle yaşam alanınız veya evinizle ilgili bir değişiklik planınız varsa, uygulama şansı ve ani gelişen sizi mutlu edebilecek etkiler söz konusu olacak.

Eğitim işiyle uğraşan biriyseniz, yılın ilk dönemi beklediğiniz bir proje de aktif bir rol alabilir. Yeni bir iş fırsatı yakalayabilirsiniz. Hayatınızda yenilenme ve yeniden kurma süreci içine girdiğiniz. Geçen senenin aksine, çok çabalamanıza rağmen bir türlü istediğiniz gibi olmayan koşullar bu yıl sizi, daha çok sonuç odaklı kılacak. Gene çabalama ve yoğun uğraşma var ama sonuç almanızı daha kolay kılacak enerjileri destekleyici olarak hissedeceksiniz.

Hayatı biraz oluruna bırakmayı, değiştiremediklerinizi olduğu kabul etmeyi öğrenmeniz gerekebilir. Öncelikle Jüpiter’in yılın ikinci yarısı, ateş enerjisi veren bir burca geçmesi sizi de daha itici etkiler içinde bırakacak. Adımlarınızda daha cesur ve isteklerinize yönelik davranma eğiliminde olacaksınız. Bu noktada özellikle kariyerinizle ilgili konularda daha dikkatli ve planlı olmanız kaydı ile kendinize güvenmeniz ve daha özgüvenli hareket etmeniz olasıdır.

Ocak Şubat döneminde ilişkilerinize ve aşk hayatınıza yönelik etkiler hızlanırken, özellikle kadın Yay yükselenler için fiziksel olarak da çekici olacakları bir süreç söz konusu olacak. Bekâr Yay’lar ve Yay yükselenler, evlilik ve ciddi beraberlikler açısından bu sene oldukça şanslı bir dönemden geçiyorlar. Yılın ikinci yarısıyla birlikte, süregelen birlikteliğiniz varsa evlilik için adımlar atabilirsiniz. Eğer bir beraberlik içinde değilseniz, yeni biri ile tanışıp Mayıs- Aralık dönemi arasında kısa sürede evlilik yapabilirsiniz.

Öte yandan işiniz ve kariyerinizle ilgili de yine yılın ikinci yarısı daha akıcı etkiler söz konusu olacak. Yeni bir iş veya kendi işinizde terfi almanız olasıdır. Çok çalışacağınız ve elde edeceklerinizi uğraşarak alacağınız durumlar söz konusu olsa da, sonuçlar almak adına, bu sene ilerlemeniz daha akıcı bir zeminde olacak.

Bu sene öne çıkan alanlarınız

Öncelikle ilişkileriniz, yakın çevrenizle olan diyaloglar ve genel olarak da iletişim gücünüz artıyor. Oldukça sosyal olacağınız ortamlarda bulunabileceksiniz. Kariyer ve işinizde kalıcı ve uzun vadede sizi etkileyecek adımlar atabilirsiniz. Diğer yandan elde edecekleriniz size önemli deneyimler kazandıracak. Evlilik ve aşk konularında da bu sene isteklerinize kavuşacağınız bir dönem söz konusu.

Bu yıl daha dikkatli olmanız gereken alanlar

Temkinli olmalısınız. Cesaretli adımlar atma içgüdünüz yükseliyor. Kendinizi ortaya koymakta daha rahat olabileceksiniz. Fırsatları değerlendirmek ve yeni olana hayatınızda yer açmak adına gelişmeleri hafife almayın ve sürprizli bir döneme hazır olun.

Maddi konularda gelir, gider dengelerinizde planlamalarınızı iyi yapmanız doğru olur. Bütçenizi doğru değerlendirerek masraflarınızı koordine etmelisiniz.

Sağlık etkileriniz

Boyun bölgeniz hassas olacak. Özellikle bilgisayar başında iş yapanlar için boyun fıtığı ve kas ağrıları sorun olabilir. Bu yıl fiziksel aktiviteye önem vermeli, spor salonu veya benzer bir yerden destek almalı, hiçbir şey yapamazsanız bile, oturduğunuz yerde kaslarınızı çalıştırıcı aktiviteler öğrenmelisiniz.

Aşk hayatınız

Aşkta şanslı bir sene yaşayacaksınız. İster evli olun, ister bekâr, her durumda duygusal konularda çekincede kaldıklarınızla yüzleşebilir, kendinizi daha rahat ifade edebilir, yapmak istediklerinizi faaliyete geçirebilirsiniz. Yeni bir hayatınıza girerken, eskileri geride bırakacak, aşkta yeni sayfaya geçeceksiniz. Evli olanlar içinse daha renkli ve dengelerin sağlandığı ortamlar söz konusu. Özellikle yaz aylarıyla başlayan dönemde, daha aktif ve dışa dönük olacak, kendinizi yenileyeceksiniz. Bu yıl evlilik, nişan veya ciddi bir beraberlik için güzel fırsatlar var.

Tüm arzu ve isteklerinizin gerçekleşeceği, mutluluk ve bereket dolu bir sene dilerim.

Sevgilerimle.

OĞLAK YÜKSELEN

Bu yılın ilk yarısı yakın çevreniz, yakın yerlere seyahatler, bir süredir toparlayamadığınız işlerin düzenlenmesi, yakın dönemde yapmak istediklerinizle ilgili daha destekleyici enerjiler içindesiniz. Kardeşler, yakın akrabalar, kuzenler ortak alanlarda birlikte birçok paylaşımlar yaşayabileceğiniz kişiler arasında bulunuyor. Diğer yandan yılın ikinci bölümüyle birlikte ev yaşamınız, evinizle ilgili konular, evle ilgili bir değişim veya yeni bir yere geçme, ev alma düşünceleriniz daha etkin olacak.

Yılın ikinci dönemiyle birlikte kariyer ve işinizle ilgili önemli bir projenin parçası olabilir, sizi şaşırtan bir teklif alabilirsiniz. İş alanlarınız içinde kendinizi ifade etmeniz, ortaya koymanız kolaylaşacak ve üstleriniz tarafından da takdir edilebileceksiniz. Bu sene özellikle işle ilgili konularda Mayıs’tan sonra ki süreci iyi değerlendirmeye bakın.

Temmuz ayında meydana gelecek tutulma sizi ani değişimlerin içine itebilir. Bir süredir işle ilgili bazı sıkıntılar ve gerginlikler varsa ani kopmalar yaşanabilir ancak genel enerjiler sizden yana ve kariyerinizle ilgili konularda yenilenme size yeni bir dönemi açabilir. Normal koşullarda Temmuz- Ağustos sürecinde işle ilgili konularda biraz daha dikkatli olmak şartı ile kendinizi önemli bir projenin veya terfiinin içinde bulabilirsiniz.

Bu yıl rakiplere, düşmanlara, rekabet ettiğiniz kişilere karşı daha dikkatli olmanız gereken enerjiler söz konusu. Yapacağınız işe odaklanırken, çevrenizde neler olup bittiğini de iyi analiz edip, olayları ve durumları tek taraflı değil, birçok açıdan görebilmeyi denemelisiniz. Öte yandan hedefleriniz ve yapmak istediklerinizle ilgili gerekli atraksiyonu özellikle Mayıstan sonraki dönemde daha rahat bulabileceksiniz. Maddi konularda hırslı olacak, yeni parasal kazançların arayışı içinde olacaksınız.

Geçtiğimiz yıl, oldukça sıkıcı ve değişime zorlayıcı etkilerden geçtiniz ama bir yandan da kendi sınırlarınızı algılamak, yapabilirliklerinizi görmek ve kendinizi bir anlamda tartma olanağı buldunuz. Bu sene, kendi kapasitenizi özellikle de iş alanlarınız başta olmak üzere daha iyi biliyorsunuz. Yılın ikinci yarısı ateş enerjileri hayatınızda daha yoğun çalışacak ve risk almak, daha cesur adımlar atmak üzere hareket geçme güdüsü taşıyacaksınız. Yapınız temkinlidir. Dolayısı ile bu enerjileri aklınızla da birleştirerek yolunuzu kendiniz çizebileceksiniz. Yine çalışma ve yoğun bir tempo var. Ama artık sınırlarınızı zorlamayı da öğrendiniz. Bu yıl sorumluluklarınız artıyor. İş yükünüz farklı hatta bilmediğiniz alanlara da sizi itebilir. Bu anlamda yeni olanı öğrenme ve çok çalışma konusunda önemli tecrübelerden geçecek, elde edeceklerinizi zorlanarak alacaksınız. Fakat bu sene bitiğinde hayatınızda gerek kariyer, gerekse genel etkileriniz ve yaşayacaklarınız adına daha güçlü biri haline gelebilirsiniz. Bu sene size kriz yönetimi ve kendi yolunuzu bulma adına çok şey öğretecek.

Diğer yandan eğer yabancı ülkelerle ilgili planlarınız varsa, yurtdışıyla ilgili yeni konu, eğitim veya işlerin içinde olmak istiyorsanız, açıkçası temkinli ve dikkatli olmakta fayda olacak.

Sosyal olarak aktif ve çevrenize dönük bir sene geçireceksiniz. Hayatınıza ilerde size faydası olabilecek dostlar alabilir, yeni gruplara katılabilir, arkadaşlarla ilişkilerinizde yeni insanlarla tanışabilir ve uzun süreli görüştüğünüz bazı kişileri hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

Bu sene hırslarınızı, maddi isteklerinizi tutku haline getirme, her ne olursa olsun, elde edeceklerinize veya maddi hayallerinize kavuşma arzusu içinde olabilirsiniz. Bu noktada hırslarınızın sizi kör etmesine ve resmin bütününü görmenizi engellemesine izin vermeyin. Hırslarınız ve istekleriniz, hedeflerinizde tutkularınız bazen doğru ile yanlışı görmenizi engelleyebilir ki uzun vadede yaptıklarınızı tekrar düzenlemek veya onarmak zorunda kalabilirsiniz.

Bu sene sizin için öne çıkan alanlar

Öncelikle sosyal ortamlar, yeni arkadaşlıklar, yeni maddi kazanç kapıları veya kariyer veya iş ile ilgili farklı alanlarda deneyim sahibi olma fırsatları, sizi büyütmesi ve tecrübelerinizi genişletmesi adına faydalı olacak. Ortaklaşa konularda, ortak işlerde güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Maddi konularda hırslı, atak ve cesur adımlar söz konusu olurken, işinizle ilgili alanlarda da yeni konular gündemde olacak.

Dikkat etmeniz gereken alanlar

Bu yıl dikkat etmeniz gereken önemli noktaların başında hırsınızı kontrol etmeyi öğrenmek geliyor. Diğer yandan uzun süredir hissettiğiniz zorlayıcı enerjilerden dolayı yorgunluğunuzu üzerinden atmalısınız. Adım atarken başkalarını da düşünmeli, eşiniz veya yaşamınızda olan kişilerle birlikte paylaşarak yeni durumlara geçmelisiniz.

Sağlık etkileriniz

Bu yıl fiziksel olarak kendinizi aşırı yoracak aktiviteler başta olmak üzere, fiziksel dayanıklılığınızı zorlamayın. Ruhsal olarak enerjiler sizi yeteri kadar zorlayıcı için, bedeninize dikkat edin ve sağlıklı beslenip, stresinizi azaltacak aktivitelere önem verin. Bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirmeye bakın. Özellikle bahar ayları geçiş dönemleri normalden daha fazla etkilenebilir, alerji ve benzeri sorunlara daha açık hale gelebilirsiniz.

Aşk hayatınız

Bu sene eviniz, evliliğiniz, uzun süredir devam eden ilişkiniz varsa tüm bunlar adına hassas ve sınayan etkilerden geçeceksiniz. Eğer gizli yürüttüğünüz bir ilişkiniz, kimsenin bilmesini istemediğiniz bir beraberliğiniz varsa, özellikle Haziran- Temmuz ve hatta Ağustos öneminde dikkatli olmanız gerekebilir zira aniden bu tip durumların ortaya çıkmasıyla istemediğiniz durumlarla yüzleşebilirsiniz. Eğer böyle bir durum yoksa verdiğim tarihlerde bu tip bir ilişkiye girmemeye çalışın veya girerseniz de daha dikkatli olun. Öte yandan genel olarak hayatınızda ilişkiler bölümü bu sene dalgalı bir seyir izleyebilir. Evliliğinizde, ilişkinizde dengeleri bulmakta zorlanabilirsiniz. Bekâr olan Oğlaklar farklı, ekstrem bir ilişkinin içinde kendilerini bulabilirler. Statü olarak sizden daha farklı biri ile bir beraberlik yaşayabilir, değişik bir ilişkiyi deneyimleyebilirsiniz.

Tüm arzu ve isteklerinizin gerçekleşeceği, mutluluk ve bereket dolu bir sene dilerim.

Sevgilerimle.

KOVA YÜKSELEN

Yaratıcı enerjiler, yenilenme, yeniden başlama, uzun süredir mücadelesini verdiğiniz birçok alanda kendinizi kabul ettirme etkileri yıl boyunca sizi etkisi altında tutacak. Kendinizi ifade edebileceğiniz, son derece farklı birçok fikriniz ve yapmak istedikleriniz için güzel zeminlerde yürüyebileceksiniz. Bu yıl birçok yeni iş ve durumun içinde kendinizi bulabilirsiniz. Sizi sıkan ve daraltan bir konu hayatınızda çıkacak.

Bu sene eğitsel konular, hukuk, basın, medya ve gazetecilikle uğraşan Kova yükselenler ile kova enerjisi yüksek kişiler kendi alanlarında önemli ve farklı başarılar alabilirler.

Yılın ilk yarısı maddi konular, parasal beklentiler ve gelirler açısından daha bereketli bir süreç dikkat çekiyor. Maddi konularda Haziran’a kadar olan dönemde çeşitli fırsat ve gelirler elde edebilir veya sahip olduğunuz geliri daha rahat kullanabilirsiniz.

Bu yılın ikinci yarısından itibaren ise kariyeriniz ve işinizle ilgili oldukça yaratıcı ve yenileyici enerjiler içinde olacaksınız. İşinizde son bir buçuk yıldır yapmaya çalıştığınız değişiklikler veya ilerlemeler daha rahat ve akıcı şekilde gelmeye başlayabilir. Aklınıza gelmeyen alanlardan teklifler alabilir, yeni oluşumların içinde yer alabilirsiniz.

Bu sene kendinizi daha özgür ve rahat hissetmek isteyecek, sizi sıkan ve kısıtlayan alanlardan, kişilerden uzak durma gayreti içinde olacaksınız. Bu noktada dikkat etmeniz gereken ele aldığınız işleri, projeler dağılmadan ve fazla hayalci yaklaşımlardan uzak durarak, ayaklarınızı yerden kesmeden değerlendirmeye çalışmak olmalı.

Bu yıl özellikle Haziran, Temmuz aylarında gelen tutulmalar hayatınızda çocuklar, yeni bir bebek, aşk hayatınız, hobileriniz ve spekülatif parasal kaynaklarınız açısından ani değişimlere neden olabilir. Yaşamınıza yeni bir bebek katılabilir veya çocuğunuzla ilgili alanlarla daha yoğun ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Bu senenin sizin için önemli etkilerinden birisi de hayatınızda birçok alanda ani gelişmeler içinde olabilme enerjilerinden geçecek olmanız. Sadece mesleğinizle ilgili alanlarda değil, hobileriniz, uğraşılarınız, aileniz gibi sizin için önemli birçok yapı taşları farklı alanlara ve ani değişimlere gebe olabilir. Şubat ve Ağustos ayları başta olmak üzere aktiviteniz artıyor. Birçok işi veya konuyu bir arada yürütmek, ele almak ve sonuca ulaştırmak durumunda kalabilirsiniz. Her durumda monotonluktan uzak, hareketli bir yıl olacak.

Bu sene öne çıkan alanlar işlerde

Yılın ikinci yarısı kariyer ve meslek evinize yerleşecek olan Rahu, sizi işiniz ve kariyerinizle ilgili alanlarda hem hırslı, hem de daha yoğun çalışmaya yönlendirecek. Öte yandan evinizle ilgili alanlar en az işiniz kadar sizin için önemli olacak. Yeni bir eve geçme yahut mevcut evinizle ilgili kapsamlı bir dekorasyon çalışmasına girişebilirsiniz. Bütçelendirmenizi iyi yapın ve ele aldığınız konularda planlı olmaya çalışın.

Yılın ikinci yarısıyla birlikte özellikle medya, basın, iletişim ve eğitim gibi konularla uğraşan Kova’lar için oldukça hareketli ve yeni gelişmelerin olacağı aktif bir sene yaşanacak. Seyahat ve yolculuk, yabancılarla ilgili konularda yeni gelişmeler size güzel fırsatlar verebilir. Bekârsanız kısa bir yolculukta yeni biri ile tanışabilirsiniz.

Bu sene daha dikkatli olmanız gereken alanlar

Yılın ikinci yarısıyla birlikte özellikle maddi konularda daha planlı olmaya çalışmalı, kariyerinizle ilgili yaratıcı fikirlerinizi akılcı şekilde hayata geçirmeye gayret etmelisiniz. Aklınıza estiği gibi davranmak, bu sene önemli fırsatların kaçmasına neden olabilir.

Sağlık etkileriniz

Bacaklar ve baş gölgenize, kış aylarında sinüzit türü rahatsızlıklara, yazın ise varis ve dolaşım sorunlarına dikkat etmeniz gerekmekte. Estetik türü bir operasyon planlıyorsanız, doktorunuzu iyi araştırın ya da uygulamanın sizin için ne kadar doğru olduğunu iyi analiz edin.

Aşk hayatınız

Nisan ayında burcunuzda konaklayacak Venüs, özellikle kadın Kova’lar için daha çekici ve feminen olacakları etkiler verecek. Bu önemde karşı cinsin ilgisini daha yoğun biçimde çekebilirsiniz. Diğer bir önemli dönemde Mayıs- Haziran döneminde geliyor. Bu süreçte yeni bir beraberliğe başlamak için uygun aylar arasında. Bu sene aşk hayatınızda gerek evli, gerekse bekâr olun yaz aylarındaki tutulmalar ani değişimleri beraberinde getirebilir. Bilhassa Temmuz ve Ağustos ayları sizi sıkan bir ilişkiniz varsa ani kopmalar yaşayabilirsiniz. Bunun dışında kendinizi rahat ifade edecek, partnerinizle genel olarak uyumlu enerjiler içinde olacaksınız.

Tüm arzu ve isteklerinizin gerçekleşeceği, mutluluk ve bereket dolu bir sene dilerim.

Sevgilerimle.

BALIK YÜKSELEN

Bu senenin şanslı burçlarından biri olan Balık, geçen seneden bu yana Jüpiter’in aydınlatıcı enerjisi ile yoluna devam etmekte.

Yılın ilk dönemi hayata genel olarak daha pozitif ve iyimser bir çizgide bakma, birçok alanda kendini geliştirme imkânı bulma, sadece maddi konularda değil, ruhsal anlamda da önemli açılımların içinden geçme etkileri, sizi adeta büyüttü. Bu yıl Haziran’la gelen dönemden itibaren ilgi alanlarınız daha çok maddi konulara yöneliyor. Yılın ikinci dönemi ateş burcu Koç’a geçecek olan Jüpiter, sizi maddi konulara yönelterek, parasal gelirleriniz açısından daha aktif ve yaratıcı olmanızı sağlarken, bir yandan yeni kazançlar elde etme potansiyelinizi de arttırmakta. Ticaretle, bankacılıkla, finansal konularla ilgilen Balık’lar için bu yılın ikinci dönemi fırsat zamanı olacak.

Diğer yandan eğer konuşarak iş yapıyorsanız, call center, öğretmenlik, aktif satış ve pazarlama, asistanlık konularında çalışıyorsanız, kısacası yaptığınız iş, konuşma içeriyorsa yine yılın ikinci dönemi sizin için kendinizi ve ürününüzü ifade etmeniz açısından oldukça güzel etkiler söz konusu olacak.

Bu noktada yapmanız gereken öncelikle yerine gelen özgüveninizi ve itici gücünüzü doğru kullanmak, cesaretli adımlar atabilmek ve işlerinizi planlı ele alabilmek. Her şeyden önce kendi potansiyellerinize güvenmeli ve rüzgârlar sizden yana eserken işiniz ve genel olarak hayatınızla ilgili önünüze çıkacak fırsatları doğru değerlendirmelisiniz. Gerçekçi davranmak, önünüze çıkan fırsatları akılcı planlamalar ile yönetmek bu yılın önemli noktalarından biri. Zira enerjiler bir yandan size akışkan ve güzel etkiler taşırken, bir yandan da sizin hayallerinizin peşine takılmanızı, olayları görmek istediğiniz gibi algılamanıza neden olabilir. Planlı, programlı olmak bu anlamda önemli olacak.

Bu sene yaz başında gerçekleşecek Haziran ve Temmuz tutulmaları sizi yaşam alanlarınız, eviniz, ailenizle ilgili konulardan yakalayacak. Bu noktadan kariyerinize de etkiler verecek olan tutulmalar özellikle yaz aylarını daha dikkatli geçirmenizi, işinize adapte olmanızı, dağılmadan elinizdekileri iyi değerlendirmenizi ve üstlerinizle olan ilişkilerinizde dikkatli olmanızı fısıldıyor. Tutulmalar ani değişimler ve sert rüzgârlar getirebilir. Bu nedenle yaz aylarının rehavetine kapılmadan sistemli ve disiplinli davranmalı, çalışıyorsanız, dikkatinizi işinize vermelisiniz.

Bu yıl öne çıkan alanlarınız

Maddi konularda Jüpiter size 12 yılda bir gelen çok özel enerjiler ve imkânlar sunacak. Elinizdekileri iyi değerlendirmeli, uzun vadede size doğru dönecek yatırımlara yönelmeli, harcamadan ziyade kazandığınız dönemde biriktirmeye çalışmalısınız. Geleni tutmak bu sene sizin için önemli bir etki olarak dikkati çekiyor.

Seyahatler, yeni kültürler, hatta yabancı arkadaşlıklar bu sene yine öne çıkan konular arasında. Bu nedenle özellikle seyahatlerin maddi planlamasını iyi organize etmelisiniz.

Eğer yurtdışında eğitim, master, üniversiteyle ilgili bir devam programı planlarınız varsa bu sene güzel fırsatlar yakalayacak ve bu hayallerinizi gerçekleştirebileceksiniz.

Dikkatli olmanız gereken alanlar

Hayal ile gerçeği, hedefleriniz ile elinizdeki koşulları doğru şekilde birleştirmeli, yapmak istediklerinizle sorumluluklarınızı ve imkânlarınızı bir anlamda kavuşturmalısınız.

Jüpiter yılın ilk dönemi kilo alımına neden olabilir. Diyet konusunda daha disiplinli olmanız gerekecek. Öte yandan Jüpiter insanı tembelliğe ve rehavete iten etkileri ile meşhurdur. Dolayısı ile hedeflerinize koşarken daha disiplinli ve dayanıklı olmanız gerekebilir.

Sağlık etkileri

Bu yıl, üreme organları, hormonlarla ilgili değişimler, boyun ve boğaz bölgesi sizin için biraz daha fazla hassasiyet taşıyor. Bu sene kontrollerinizi ihmal etmeden, sağlık taramalarınızı yaptırmalısınız. Öte yandan hayatınıza fiziksel aktivite de katmalı, çok ağır olmayan düzenli bir spora yönelmelisiniz.

Aşk hayatınız

Bu sene duygusal alanlarınız tam randıman çalışıyor. Bir yandan da ilişkilere bakış açınızda platonik ilişkilere eğilim vermek, sizden farklı konumda veya yaşta kişilere ilgi duymak gibi biraz daha ekstrem bir aşk hayatınız olabilir. Evli iken birinden hoşlanabilir, duygusal konularda kendi içinizde kimseye belli etmeden çeşitli iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Bu alanda da hayatınıza biraz daha reel bir bakış açısı almanız önemli olacak. Özellikle Nisan, Mayıs döneminde ilişkilerle ilgili canlanma ve beraberlik yaşama potansiyeliniz oldukça yüksek. Diğer yandan Ağustos ve Kasım dönemi hayatınıza yeni bir ilişki girebilir veya devam eden beraberliğinizde keyifli bir dönem geçirebilirsiniz. Aşk hayatınızda daha aktif ve adım atmaktan çekinmeyen bir ruh hali içinde olabilir, bu anlamda çevrenizi oldukça şaşırtabilirsiniz.

Tüm arzu ve isteklerinizin gerçekleşeceği, mutluluk ve bereket dolu bir sene dilerim.

Sevgilerimle.

Her Dem Bütünün Hayrına OLsun

Buna da Bakmalısın !

Leave a Comment

error: Content is protected !!