MELEK SAYISI 17:17 GERÇEK ANLAMI TAROT OKUYUCUSU

Koruyucu meleğin 17: 17 eş zamanlı saatinin yardımıyla seninle iletişim kurduğunda sana önemli bir mesaj gönderiyor. Çok şanslı olacaksın! Sadece bu değil, kader size romantik veya profesyonel olsun, mevcut durumunuzu yönetmenize veya iyileştirmenize yardımcı olacak bir yardım eli verecektir.

Zorlukların tadını çıkarırsınız ve her şey, belirlediğiniz hedeflere ulaşmak veya aşmak için gereken iradeye sahip olduğunuzu gösterir. Ama kendin hakkında konuşurken mütevazi kalmalısın. Bunu yapmazsanız, egonuz size sorunlara neden olabilir ve sizi diğer insanlardan soyutlayabilir.

Kendinizi ortaya koyacak orijinal fikirlere sahip olacaksınız. Çok fazla yaratıcılığa sahip olduğunuz ve hayal gücünüzün potansiyelinin sınırsız olduğu inkar edilemez! Güçlü noktalarınızdan biri, insanların asla beklemedikleri anda farklı bakış açıları sergilemenizdir.

Ama her zaman kafanızla bulutlarda yaşamamaya dikkat edin, yoksa yanılsama ve yalanlarda boğulma riskiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Gerçeği kendi yaşam deneyimlerinizle süslemek için bir hediyeniz var, ancak bazen bunu biraz fazla yaparsınız, bu da güvenilirliğinizi kaybetmenize neden olabilir.

17:17 ile karşılık gelen koruyucu melek, etki süresi 17:00 ile 17:20 arasında olan İmamya’dır.

17:17 ile karşılık gelen koruyucu melek, etki süresi 17:00 ile 17:20 arasında olan İmamya’dır. O, himaye ve onurun sembolü! Size düşmanlarınıza saygı göstermenizi ve onları hafife almamanızı öğretir. Bu melek, tuzağa düşmüş insanlar ve seyahat edenler için güçlü bir koruyucudur. Sizi sınırlarınızı aşmanıza izin verecek pozitif enerji ile doldurur. Ona dua ederseniz, size zor durumlarla başa çıkmanız için gereken cesareti verecektir.


17:17, içinizee bakmanızı teşvik eden bir sayıdır. Bu, kendinizi daha iyi anlamak için gerekli zamanı vermeyi içerir. Eğer ruhsal olarak gelişmek istiyorsanız, bu çok önemlidir. Tam farkındalığa giden yol, geçmişiniz ve geleceğinizdeki konuları bırakmanızı gerektirir. Önemli olan sadece şimdiki an ve size getirdiği şeydir. Bunu fark ettikten sonra yaratıcı yönünüzü geliştirebilir ve hayal gücünüzü besleyebilirsiniz. Meditasyon yeni kavramların oluşmasına ve sanatsal yeteneklerinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır.

Maneviyat alanında da işler daha kolay hale getirilecek. Astroloji ve kehanet sanatları gibi ilahi sanatların birçok alanını incelemenize izin veren şeyleri analiz etme yeteneğiniz var, ve en hızlı şekilde gelişecek olmanız büyüleyicidir.

Hayatınızın manevi yönüyle her şey olumluysa, o zaman bu maddi tarafta daha az belirgindir. Bazı zorluklarla karşılaşacaksınız. Onlar uçacak, olayları sıkı tutmalısın. Kapana kısılmış hissedebilirsiniz, ancak bu zorlukların üstesinden gelmeyi başaracaksınız.

Sevgili Gönül Dostum güzel kalbinizden öperim 💕🌸🙋🏼

😌🙏🏻🌿 Her dem, bütünün hayrına olması niyetiyle 😌🙏🏻🌿

Tarot Okuyucusu

Her Dem Bütünün Hayrına OLsun
admin

Recent Posts

Büyüden Korunma Ritüeli

Sevgili Gönül Dostlarım, Büyüden Korunma Ritüelini sizlerle paylaşmak istiyorum. Bir küçük siyah torbaya biraz toprak,…

3 yıl ago

sınırsız zenginlik için kubera mantra

Sevgili Gönül Dostlarım, Sınırsız zenginlik için kubera mantrasını Om Shreem, Om Hreem Shreem, Hreem Kleem…

3 yıl ago

Eski Sevgilimle Nasıl Barışabilirim ? Tuz Su Sirke Ritüeli

Sevgili Gönül Dostlarım, Eski Sevgiliniz ile barışmak mı istiyorsunuz ? İşte bunun için sizlerle çok…

3 yıl ago

Düşman Korkusundan Kurtulmak İçin Okunacak Dua

Düşman Korkusundan Kurtulmak İçin Okunacak Dua

3 yıl ago

Kur’ân-ı Kerim’de geçen şifâ duası…

Rahman ve Rahîm olan Allah’ın ismiyle. Allah’ın ismiyle sana okurum. Allah sana şifâ versin. Ey…

3 yıl ago

Rüzgar Estiği Zaman Okunacak Dua

Hazret-i Âişe -radıyallâhu anhâ-’nın anlattığına göre Efendimiz -sallâllâhu aleyhi ve sellem-, rüzgar estiğinde ve gökyüzünde…

3 yıl ago