MELEK SAYISI 14:14 GERÇEK ANLAMI TAROT OKUYUCUSU

Melekler 14:14 ile size gönderdikleri mesaj çok basit: Hayatınızda yararsız olan her şeyi bir kenara bırakmalısınız. Günlük yaşamınızın olması gerektiği gibi olmadığını düşünüyorsanız, değiştirin! Size ağırlık veren bir durumda kalmayın, kendinizi özgür bırakın!

İleriye doğru hareket etmeyi seviyorsun. Sizin için hareketsizlik bir istikrarsızlık kaynağı ve zaman kaybıdır. Hayatınızın farklı alanlarındaki sürekli hareket sizi canlandırır, ancak bazen başkalarının ayak uydurmasının zor olduğunu unutmayın ve bu da çevrenizdeki insanların yorgunluğuna veya anlayış eksikliğine yol açabilir.


14:14 ayna saati iyi haberlerle ilgili. Bazı zorluklarla karşılaşmış olsanız bile durumunuz düzelecektir. Sonunda bir mutluluk olacak ve bunu hak ediyorsunuz! Şu anda hayatınızı kontrol ediyorsunuz ve çalışmalarınızın meyvelerini toplayacaksınız. İş yerinde yakında bir sözleşme imzalamalı veya uzun süredir beklediğiniz promosyonu almalısınız. Romantik partneriniz yada eşinizle bir buluşma veya olumlu bir gelişmeyi de müjdeliyor.

14:14 ile karşılık gelen koruyucu melek, etki süresi 14:00 ile 14:20 arasında olan Veuliah’tır.

14:14 ile karşılık gelen koruyucu melek, etki süresi 14:00 ile 14:20 arasında olan Veuliah’tır. Bolluğu ve ilerlemeyi sembolize eder. Başarılarınızın karşılığı geliyor ve şükürler olsun refah kapınızda. Onun yardımı ile korkularınızı ve sınırlarınızı aşacaksınız ve hiç kimse yolunuza çıkamayacak.

Melek Veuliah, kendinizi iç şeytanlarınızdan kurtarmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca kötü ruhlarla savaşmaya yardım etmek için çağrılabilir. Bu enerjilerle çalışarak, hayatınızda huzur ve dinginlik bulmanıza izin verecek olan çakranızı dengeleyebileceksiniz.

Ayna saatinin 14:14’in toplam değeri 28’dir. Bu sizin bağımsız ve kararlı bir insan olduğunuzu gösterir. Size ulaşmak için çok şey gerekiyor ve hayatın küçük sürprizlerine karşı güçlü bir korumanız var. Dişi bir varlık yaşamınızda büyük bir rol oynuyor gibi görünüyor.

İş aksaklıklarıyla karşılaştıysanız, tekrar denemelisiniz! Başarısızlık genellikle bize başarıdan daha fazlasını öğretir. Şu anda sorumluluklarınızı yerine getirebilecek durumdasınız ve aynı hataları bir daha yapmayacaksınız. Kendinize güvenmelisiniz!

İnsanları bir araya getirme hediyeniz sizi gerçek bir diplomat yapar. İyi bir zamanlama anlayışınız var ve her zaman doğru kişiye doğru zamanda nasıl bilgi vereceğinizi biliyorsunuz. Bu, çok sayıda gerilimi hafifletmenizi sağlar. Son olarak, 14:14 ile 28 sayısı arasındaki titreşimler, büyük bir hayal gücünün gerekli olduğu bir alanda gelişmenizi sağlar. Bu sanatsal bir alanla ilgili olabilir, ama aynı zamanda bir yönetim pozisyonuyla da ilgili olabilir, çünkü önderlik etmek için liderlik ruhunun olması gerekir! Hedeflerinize bağlı kalırsanız başarıya daha kolay ulaşırsınız.

Sevgili Gönül Dostum güzel kalbinizden öperim 💕🌸🙋🏼

😌🙏🏻🌿 Her dem, bütünün hayrına olması niyetiyle 😌🙏🏻🌿

Tarot Okuyucusu

Her Dem Bütünün Hayrına OLsun
admin

Recent Posts

Büyüden Korunma Ritüeli

Sevgili Gönül Dostlarım, Büyüden Korunma Ritüelini sizlerle paylaşmak istiyorum. Bir küçük siyah torbaya biraz toprak,…

3 yıl ago

sınırsız zenginlik için kubera mantra

Sevgili Gönül Dostlarım, Sınırsız zenginlik için kubera mantrasını Om Shreem, Om Hreem Shreem, Hreem Kleem…

3 yıl ago

Eski Sevgilimle Nasıl Barışabilirim ? Tuz Su Sirke Ritüeli

Sevgili Gönül Dostlarım, Eski Sevgiliniz ile barışmak mı istiyorsunuz ? İşte bunun için sizlerle çok…

3 yıl ago

Düşman Korkusundan Kurtulmak İçin Okunacak Dua

Düşman Korkusundan Kurtulmak İçin Okunacak Dua

3 yıl ago

Kur’ân-ı Kerim’de geçen şifâ duası…

Rahman ve Rahîm olan Allah’ın ismiyle. Allah’ın ismiyle sana okurum. Allah sana şifâ versin. Ey…

3 yıl ago

Rüzgar Estiği Zaman Okunacak Dua

Hazret-i Âişe -radıyallâhu anhâ-’nın anlattığına göre Efendimiz -sallâllâhu aleyhi ve sellem-, rüzgar estiğinde ve gökyüzünde…

3 yıl ago