MELEK SAYISI 00:00 GERÇEK ANLAMI TAROT OKUYUCUSU

Melekler size bir döngünün sonuna, yeniden doğuşun habercisi olan bir sona geldiğinizi gösteriyor. Hayatınızda, özellikle ruhsal düzeyde yeni bir evre yaşayacaksınız. Melekler, kutsal ile ilgili ve ilahi sanatlarla ilgili metinleri veya belgeleri incelemenize yardımcı olacaktır. Önemli bir uyanış, hatta belki de bir vahiy yaşayacaksınız!

Saat 00:00, çevrenizde büyük güçler olduğunu söyler. Şu anda hayatınızın belirli yönlerini kontrol etmenin zor olduğunu düşünüyorsunuz, ancak bu sonsuza kadar sürmeyecek. Son olarak, ne yazık ki kendilerini her zaman olumlu yollarla göstermeyen enerjileri kontrol etmeniz gerekecek. Bunu yapamıyorsanız, meleklerden yardım isteyin ve etrafınızdaki kötü ruhlarla yüzleşmeniz için gereken korumayı sağlarlar.

Bu çift saat ayrıca sizi sevmeyen biriyle uğraşmanız gerekebileceği konusunda sizi uyarmaya çalışıyor. Aynı zamanda bir çeşit fedakarlığı da vurguluyor. Size sorulan veya sunulan her şeyi kabul etmeyin, özellikle de kendi zararınıza karşı ise. Başkalarına yardım etmelisiniz, bunda şüphe yok, ama kendi ihtiyaçlarınızı da düşünmelisiniz!

00:00 ile karşılık gelen koruyucu melek, etki süresi 23:40 ila 00:00 arasında uzanan Mumya’dır.

00:00 ile karşılık gelen koruyucu melek, etki süresi 23:40 ila 00:00 arasında uzanan Mumya’dır. Bilginin açığa çıkmasını temsil eder ve aklın netliğini getirir. Size kutsal dünya hakkında bilgi verir. Dünyada öne çıkmanıza yardımcı olmak için aurasını üzerinize taşır.

Mumya 72. Meleğin sonuncusudur ve onunla birlikte yeniden doğuş ve yeni bir yaratılış döngüsünün başlama potansiyeli aktive olur. İlahi sanatlar alanında daha yüksek inisiyasyona izin verir. Ayrıca, ölüme yakın olanları desteklemede değerli yardımlarda bulunuyor.

Ayna saatinin 00:00 toplam değeri 0’dır, bu hem bir rakam hem de bir sayıdır. Eski uygarlıkların sayısal sistemlerinde 3 kez kullanılmıştır. Bu nedenle sizi bir tür başlangıç ​​noktasına geri götürür. Burada her şey 0 rakamıyla başladığında kutsalın sembolizmini bulabiliriz; bu, kozmosun, yaratılışın ve sonun bir temsilidir. Yakında içinizde önemli bir değişim ihtiyacı hissedeceksiniz! Şu anda sizin için bilinmeyen yollar boyunca ilerleyeceksiniz, ancak önce ciddi bir şekilde kendi kendinizi yansıtmak zorunda kalacaksınız. Her şeyi değiştirmek istediğimizde, kendimize bunu yapmanın iznini vermeliyiz!

Romantik düzeyde harika bir karşılaşma yaşayacaksınız. Sizin için gerçekten doğru olan kişi hemen köşede! Zaten bir çiftseniz, ilişkiniz yeni bir ivme kazanacaktır. Nümerolojide 00: 00’ın önemi, yaptığınız her şeyde başarılı olmak için eldeki tüm kartlara sahip olduğunuzu gösterir. Yoluna girebilecek tek gerçek düşman sensin! Düşünceleri sınırlandırarak kendinizi hapsetmenize izin vermeyin. Kendinizi bir olasılıklar dünyasına açın ve siz ve çevrenizdekiler için bir fırsat yaratın!

Sevgili Gönül Dostum güzel kalbinizden öperim 💕🌸🙋🏼

😌🙏🏻🌿 Her dem, bütünün hayrına olması niyetiyle 😌🙏🏻🌿

Tarot Okuyucusu

Her Dem Bütünün Hayrına OLsun
admin

Recent Posts

Büyüden Korunma Ritüeli

Sevgili Gönül Dostlarım, Büyüden Korunma Ritüelini sizlerle paylaşmak istiyorum. Bir küçük siyah torbaya biraz toprak,…

3 yıl ago

sınırsız zenginlik için kubera mantra

Sevgili Gönül Dostlarım, Sınırsız zenginlik için kubera mantrasını Om Shreem, Om Hreem Shreem, Hreem Kleem…

3 yıl ago

Eski Sevgilimle Nasıl Barışabilirim ? Tuz Su Sirke Ritüeli

Sevgili Gönül Dostlarım, Eski Sevgiliniz ile barışmak mı istiyorsunuz ? İşte bunun için sizlerle çok…

3 yıl ago

Düşman Korkusundan Kurtulmak İçin Okunacak Dua

Düşman Korkusundan Kurtulmak İçin Okunacak Dua

3 yıl ago

Kur’ân-ı Kerim’de geçen şifâ duası…

Rahman ve Rahîm olan Allah’ın ismiyle. Allah’ın ismiyle sana okurum. Allah sana şifâ versin. Ey…

3 yıl ago

Rüzgar Estiği Zaman Okunacak Dua

Hazret-i Âişe -radıyallâhu anhâ-’nın anlattığına göre Efendimiz -sallâllâhu aleyhi ve sellem-, rüzgar estiğinde ve gökyüzünde…

3 yıl ago