İkiz Alev İlişkilerini Süsleyen 7 Ortak Efsane


Efsane 1 – İkiz alevin seni tamamlar.

Gerçek – İkiz aleviniz daha eksiksiz olmanıza yardımcı olur. Sizi tamamlamıyorlar. Başka bir kişi tarafından “tamamlanması” kulağa hoş geliyor ve bir düzeyde bu ikiz alevler için geçerli. İkiz alevler, bütünlüğümüzün katalizörü olarak hizmet ettikleri anlamında bizi tamamlarlar. Başka bir deyişle, ikiz alevlerimiz bize hangi alanlarda eksik olduğumuzu gösterir (benim durumumda empati, alçakgönüllülük ve şefkatti). Ancak, kendi içindeki ikiz alevlerimiz bizi tamamlamaz. Neden? Çünkü tüm inanç, yara, şartlanma ve ego-maske katmanlarının altında saf, sonsuz, mükemmellik yatar. Saf, sonsuz, mükemmellik nasıl eksik olabilir? Sadece eksik olduğunu düşünüyoruz. Ve bu ikiz alevlerimizin rolü; bize kim olduğumuzu hatırlatmak.


Efsane 2 – İkiz aleviniz karşı cinsin bir üyesidir.

Gerçek – İkiz aleviniz sizinle aynı cinsiyette olabilir. Heteroseksüel ideal hala çok sayıda ikiz alev literatürünü kaplamaktadır. Ancak yaşam geleneksel düşünceye, dini etkiye ve hatta cinsiyet ikililiği sistemine bağlı değildir. Gerçekte, ikiz aleviniz sizinle aynı cinsiyette olabilir, bu da cinselliğinizi ve yaşam hakkındaki diğer inançlarınızı sorgulamanıza neden olabilir.


Efsane 3 – İkiz alevin tıpkı senin gibi.

Gerçeklik – İkiz aleviniz büyük olasılıkla “karşıtınızdır”. Her ikiniz de birçok benzerlik paylaşsanız da, çarpıcı sayıda farklılık da paylaşıyorsunuz. Ancak bu farklılıklar ilişkiden uzaklaşmak yerine ilişkiye derinden katkıda bulunur. Örneğin, içine kapanık bir kişi olsanız da, partneriniz daha fazla özgüvenli biri olabilir. Daha erkeksi olsalar da, daha kadınsı olabilirsiniz. Ve ikiniz de karşıt güçlü ve zayıf yönlerinizi paylaşacaksınız, ör. daha düşünceli olabilirsiniz, daha pratik olabilirler; dürtüsel olabilirsiniz, ölçülebilirler; sakin olabilirsiniz, endişeli olabilirler vb. Esasen, ikiniz de “yin ve yang” ın somutlaşmışlarısınız.

Efsane 4 – İkiz alevin doğru zamanda gelecek ve doğru yerde olacak.

Gerçek – İkiz alevin mümkün olan en kötü zamanda ortaya çıkabilir.
Veya… mümkün olan en iyi zamanda ortaya çıkabilirler. Hayat her zaman öngörülebilir değildir. Örneğin, ikiz alevinizle tanışabilirsiniz, ancak zaten evli olduklarını keşfedebilirsiniz. Veya ikiz alevinize kötü bir zamanda (örneğin bir kriz sırasında veya sonrasında) bağlanabilirsiniz. Belirlenmiş sabit bir kural yoktur.

Efsane 5 – İkiz alevi her zaman hemen tanıyacaksınız.

Gerçeklik – İkiz alevinizi başlangıçtan daha sonraya kadar tanımayabilirsiniz. Hepimiz hayattaki bilinçli gelişimin farklı düzeylerinde veya aşamalarındayız. Bu bağlamda, genç ruhlar ikiz alevlerini ne kadar yol alırlarsa kat etsinler, her zaman ikizlerine geri döneceklerini anlayana kadar kendilerine zorlu bir karma yaratacaklardır. Öte yandan, yaşlı ruhlar ikiz alevlerini çok daha kolay tanıyacaklardır. Ancak bağlantıyı romantikleştirmeye veya idealize etmeye tabi olabilirler, bu da çok fazla hayal kırıklığına neden olur.

Efsane 6 – İkiz alev ilişkileri her zaman mutlu, gülen ve mükemmeldir.

Gerçeklik – İkiz alev ilişkileri çalkantılı, ezici ve yoğun olabilir.
Aslında, başlangıçta, ikiz alev ilişkileri en yoğun argümanlarla ve akla gelebilecek çatışmalarla dolup taşabilir. Birçok insan buna, tüm hatalarımızın, kusurlarımızın ve en derin çekirdek yaralarımızın halledilmesi ve iyileştirilmesi için ışığa getirildiği “karmik temizlik” der. Tabii ki, bu özellikle iki büyük ego, büyüklük yanılsamasını sürdürmeye dahil olduğunda son derece rahatsız edici olabilir.

Zor olan şey, ikizlerimizin hangi düğmelere basacağını ve daha önce hiç kimsenin sahip olmadığı en büyük korkuları, utançları ve sırları nasıl uyandıracağını ve provoke edeceğini biliyor olmalarıdır. Bu genellikle kötü niyetli bir niyetle yapılmaz, ancak büyümeyi teşvik etmek için her iki ortak da empatik olarak diğerlerinin acılarını ve kendi aydınlanma isteklerini hissederler.


Efsane 7 – İkiz ateşinizi hemen hayatınıza davet etmeye hazır olacaksınız.

Gerçeklik – İkiz aleve açılmaya hazır olmayabilirsiniz. Daha önce de belirttiğim gibi, ikiz alevlerimiz hayatımızda her zaman doğru zamanda ve yerde ortaya çıkmaz.Kendi durumunuzda, hayatınızda aktif bir rol oynayabilen veya oynamayan ikiz alevin önemini gerçekten kavramak aylar hatta yıllar alabilir ve bunun tersi de geçerlidir. İkiz alev ilişkilerinin yoğunluğu nedeniyle, çok hızlı bir şekilde parçalanmaları ve daha sonra her iki eşin de duygusal, zihinsel ve ruhsal olarak hazır olduğu daha sonra yeniden ortaya çıkmaları yaygındır.

Sevgili Gönül Dostum güzel kalbinizden öperim 💕🌸🙋🏼

😌🙏🏻🌿 Her dem, bütünün hayrına olması niyetiyle 😌🙏🏻🌿

Tarot Okuyucusu

Her Dem Bütünün Hayrına OLsun
admin

Recent Posts

Büyüden Korunma Ritüeli

Sevgili Gönül Dostlarım, Büyüden Korunma Ritüelini sizlerle paylaşmak istiyorum. Bir küçük siyah torbaya biraz toprak,…

3 yıl ago

sınırsız zenginlik için kubera mantra

Sevgili Gönül Dostlarım, Sınırsız zenginlik için kubera mantrasını Om Shreem, Om Hreem Shreem, Hreem Kleem…

3 yıl ago

Eski Sevgilimle Nasıl Barışabilirim ? Tuz Su Sirke Ritüeli

Sevgili Gönül Dostlarım, Eski Sevgiliniz ile barışmak mı istiyorsunuz ? İşte bunun için sizlerle çok…

3 yıl ago

Düşman Korkusundan Kurtulmak İçin Okunacak Dua

Düşman Korkusundan Kurtulmak İçin Okunacak Dua

3 yıl ago

Kur’ân-ı Kerim’de geçen şifâ duası…

Rahman ve Rahîm olan Allah’ın ismiyle. Allah’ın ismiyle sana okurum. Allah sana şifâ versin. Ey…

3 yıl ago

Rüzgar Estiği Zaman Okunacak Dua

Hazret-i Âişe -radıyallâhu anhâ-’nın anlattığına göre Efendimiz -sallâllâhu aleyhi ve sellem-, rüzgar estiğinde ve gökyüzünde…

3 yıl ago