Aşık bir Akrep Kadını Hakkında Bilmeniz Gereken 3 Önemli Şey Tarot Okuyucusu

Aşık bir Akrep Kadını Hakkında Bilmeniz Gereken 3 Önemli Şey Tarot Okuyucusu


Size aşık bir Akrep kadını bulursanız oldukça şanslı bir insan olacaksınız. Akrep kadını kişilik özellikleri ve aşk ilişkilerinde uyumluluk hakkında daha fazla bilgi için okumaya devam edin.

akrep burcu kadını


Akrep, su elementi, tüm zodyak burçları arasında sekizinci sıradadır. Bir akrep tarafından sembolize edilir ve Pluto tarafından yönetilir (geleneksel olarak Mars Akrep’in hükümdarıydı). 23 Ekim – 21 Kasım arasında doğan insanlar bu burca aittir.

Bu kadın eşsiz ve diğer tüm burç kadınlarından çok farklıdır. Cesur ve güzel olarak adlandırılabilen bu kadın bunun farkındadır. Baştan çıkarıcı bir çekiciliği ve insanları doğal olarak kendisine çeken çok hipnotize edici gözleri ve sesi vardır. Aynı zamanda kendinden emin, çekici ve manyetik bir kişiliğe sahiptir. Duyguları, hisleri ve genel kişiliği o kadar gizemlidir ki insanlar ona kolayca çekilir. Onunla bir ilişkideyken, onu diğer insanlardan kıskanmanız olasıdır. Ancak, sizi seviyorsa ona güvenmeli ve asla güvenilirliğinden şüphe etmemelisiniz.

Hırslı ve dinamik bir yapısı vardır. Güçlü iradesi ve kararlılığı onu doğal bir lider yapar. Tüm bu niteliklerle, Akrep kadınlarının çok agresif ve erişilemez olduğunu düşünebilirsiniz. Evet, tabii ki öyleler! Ancak, doğru akoru bulur ve güvenlerini kazanırsanız, derinlerde, çok hassas ve duygusal olduklarını göreceksiniz. Sana güvenirse, Akrep kadını çok sevecen, sadık ve muazzam bie aşıktır.

akrep burcu kadını

Akrep Burcu Kadını Aşk Hayatı

Bu kadın tüm erkekler için çekici olsa da, sadece gerçek alfa erkeğini çekici bulacaktır. Genellikle zeki, cesur, kendine güvenen ve hırslı erkeklere ilgi duyar. Tehlikeyi seven ve yoğun seksapalitesi olan erkeklere çekilecektir. Tüm testleri geçtikten sonra, bu kadın seni bir ömür boyu sevecek. Duygularınızı ancak gerçek olduklarında ifade etmek akıllıca olacaktır. Bu kadınla oyun oynamayı düşünmeyin yoksa sizi asla affetmez. Genellikle ruh eşini arar; bu yüzden, sadece bir ömür boyu bir söz vermek istiyorsanız ona bunu taahhüt edin.

… Tutkulu

Akrep dediğimizde akla ilk gelen şey ‘tutku’! Kariyeri, ilişkileri, dostluğu, hobisi vs hayatındaki her şeye adanmış ve tutkulu. Bir Akrep için hiçbir zaman yarım bir şey yapılmaz; seni sevdiğinde, seni tüm kalbi ile sevecektir.

… Duygusal ve Duyarlı

Bu kadına asla kaba şakalar, hafif şakalar yapmamalısınız. Asla ona kaba davranmayın ve görünüşüyle ​​ilgili olumsuz şeyler söylemeyin. Her ne kadar göstermeyecek olsa da, incinecek ve bir gün size bunları geri iade edecektir. Akrep hakkında bir başka tuhaf nitelik, sezgisel bir doğaya ve aynı zamanda insan zihni hakkında büyük bir anlayışa sahip olmalarıdır! Bu nedenle, sırlarını ondan saklamak veya ikna edici bir şekilde ona yalan söylemek gerçekten zor olacaktır. Bu konuda samimi olamayacaksan, bence hiç zamanı boşa harcamamalısın.

… Kıskanç ve Sahiplenicidir

Öte yandan, farkında olmanız gereken olumsuz nitelikler, bir Akrep’in kıskanç ve sahiplenici doğasıdır. Kararlılıkları çoğu zaman aşırı inatçılık noktasına ulaşabilir. Rekabetçi doğası ve kazanma arzusu da onları manipülatif ve takıntılı hale getirebilir. Akrepler incinmekten nefret ettiği için, çoğu zaman gururlu, gizli ve güvensiz olma eğilimindedirler. Bu onların doğasını çok çelişkili yapar.

Şiddetli sahiplenme enerjisinden dolayı hafif ve zararsız flört bile ona zarar verebilir. Sizinle halka açık bir şekilde yüzleşmeyebilir, ancak bir çeşit misilleme planlayabilir veya sizi öfkesine tabi tutabilir (Akrep öfkesinin sınır tanımadığını unutmayın). Eşi hakkında olduğu gibi çocukları hakkında da eşit derecede sahiplenicidir. Akrepler güvendikleri ve sevdikleri insanları şiddetle savunur ve onların tek bir saç teline zarar gelmemesi için savaşırlar.

Sevgili Gönül Dostum güzel kalbinizden öperim 💕🌸🙋🏼

😌🙏🏻🌿 Her dem, bütünün hayrına olması niyetiyle 😌🙏🏻🌿

Tarot Okuyucusu

Her Dem Bütünün Hayrına OLsun
admin

Recent Posts

Büyüden Korunma Ritüeli

Sevgili Gönül Dostlarım, Büyüden Korunma Ritüelini sizlerle paylaşmak istiyorum. Bir küçük siyah torbaya biraz toprak,…

3 yıl ago

sınırsız zenginlik için kubera mantra

Sevgili Gönül Dostlarım, Sınırsız zenginlik için kubera mantrasını Om Shreem, Om Hreem Shreem, Hreem Kleem…

3 yıl ago

Eski Sevgilimle Nasıl Barışabilirim ? Tuz Su Sirke Ritüeli

Sevgili Gönül Dostlarım, Eski Sevgiliniz ile barışmak mı istiyorsunuz ? İşte bunun için sizlerle çok…

3 yıl ago

Düşman Korkusundan Kurtulmak İçin Okunacak Dua

Düşman Korkusundan Kurtulmak İçin Okunacak Dua

3 yıl ago

Kur’ân-ı Kerim’de geçen şifâ duası…

Rahman ve Rahîm olan Allah’ın ismiyle. Allah’ın ismiyle sana okurum. Allah sana şifâ versin. Ey…

3 yıl ago

Rüzgar Estiği Zaman Okunacak Dua

Hazret-i Âişe -radıyallâhu anhâ-’nın anlattığına göre Efendimiz -sallâllâhu aleyhi ve sellem-, rüzgar estiğinde ve gökyüzünde…

3 yıl ago