11 – 17 MAYIS 2020 11 MAYIS HAFTASI ASTROLOJİ YORUMLARI TAROT OKUYUCUSU

11 – 17 MAYIS 2020 11 MAYIS HAFTASI ASTROLOJİ YORUMLARI TAROT OKUYUCUSU

11 Mayıs 2020 Pazartesi günü Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Satürn Kova burcunda gerilemeye başlıyor. Ne istediğini bilir ve istediğin şeye sahip olmak için istekli olursan kazançlı çıkarsın.

12 Mayıs 2020 Salı günü, Ay Oğlak burcunda ilerliyor ve gün içinde Jüpiter gezegeni ile kavuşuyor. Saat 19:30 ‘da Ay Kova burcuna geçerek, Satürn gezegeniyle ilk teması kuracak. İşlerini sıraya koy ki belirsizlikler ortadan kalksın. Sorumluluklarını üstlenmen seni başarıya götürecek.

13 Mayıs 2020 Çarşamba günü, Ay Kova burcunda ilerliyor. Venüs, İkizler burcunda geriliyor. Bugün yeteneklerini toplum önünde sergileyebilirsin. İç sesini dinle, duygularına odaklan. Öfke konusunda uzak durman gereken bir gündesin.

15 Mayıs 2020 Cuma günü Ay Balık burcuna geçiyor ve Mars gezegeniyle kavuşuyor. Hayatınla ilgili hiç beklemediğin bir konuda süpriz değişimler olabilir. O güzel anı bekle ve tadını çıkart !

16 Mayıs 2020 Ay Balık burcunda ilerliyor ve Neptün gezegeniyle kavuşum gerçekleşiyor. Bugün aşırı hızdan kaçın. Dikkatsizlik ve sakarlık ya da oldukça basit görünen dalgınlıklar çeşitli problemlerin çıkmasına sebep olabilir. Aman dikkat !

17 Mayıs 2020 Ay saat 18:00 itibariyle Koç burcuna geçiyor. Kendini haklı göstermekten vazgeç. Haklı olmak bazen yeterli değildir. Vicdanının sesini dinle.

KOÇ VE YÜKSELEN BURCU KOÇLAR

Sevgili Koç, haftanın başlangıcı sizin için oldukça olumlu olacak ve size arzularınıza ve hedeflerinize ulaşma şansı verecektir. Enerjiniz zirveye ulaşacak, bu yüzden hafta çok dinamik bir şekilde başlayacak. Hafta ortasında, dikkatli olmanız gerekecek, çünkü mali durumunuz ve profesyonel işleriniz için zararlı olabileceği risk alma eğilimi geliştireceksiniz. Sonunda ihtiyaçlarınızı karşılamayı başarsanız bile, sert ve inatçı olabilirsiniz. Hafta sonu haftanız için ideal bir bitiş olacak. Kararlarınızda kararsız olmadıkça haftanız özgür ve eğlenceli olacak.

BOĞA VE YÜKSELEN BURCU BOĞALAR

Sevgili Boğa, bu haftanın size verebileceği çok olumlu şeyler var, ancak bazı günler size zor durumlar getirecek. Çok dikkatli olun ve ortaya çıkacak engellerden kaçının. Hedeflerinize ulaşmak ve yeni durumlara uyum sağlamak için haftanın başından yararlanın. İlerleyen günlerde, daha fazla rezerve etmeye çalışın, çünkü kendinizi özgür hissetmek için herhangi bir bağı kırmak zor olmayacaktır. Sakin olun ve duygularınızı mümkün olduğunca kontrol edin. Çok kızgın ve kırıcı olmamaya dikkat edin, aksi takdirde etrafınızdaki insanlar sizi reddedebilir. Hafta sonu boyunca, tüm bu zorluk telafi edilecektir.

İKİZLER VE YÜKSELEN BURCU İKİZLER

Sevgili İkizler, bu hafta size çeşitli duygular ve durumlar getirecek. Gezegenler size duygu getirecek, sizi abartacak, sınırlarınızı zorlayacak, aynı zamanda ihtiyaçlarınızı karşılamanıza, hedeflerinize ulaşmanıza ve etrafınızdakilere yardım etmenize yardımcı olacak. Gezegenlerin enerjisini kullanma şekliniz sonucu belirleyecek. Sert ve inatçı olabilirsiniz ve aynı zamanda tamamen özgür ruhlu da olabilirsiniz. Her kötü durumun olumlu bir tarafı olduğunu unutmayın. Pazar günü çevrenizdeki insanlarla iletişimde çok iyi olacaksınız.

YENGEÇ VE YÜKSELEN BURCU YENGEÇLER

Sevgili Yengeçler, bu hafta size iyi bir ruh hali, refah getiriyor ve hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı oluyor. Davranışınızı geliştirecek ve enerjinizi artıracaksınız. Özerklik ve bağımsızlık eğiliminizin sizi abartıya ve inatçılığa götürmesine izin vermeyin. Özellikle hafta sonu boyunca duygularınız yoğun bir taşma halinde olabilir Dengeyi koruyun ve ilişkiler için iyi iletişimden yararlanın.

ASLAN VE YÜKSELEN BURCU ASLANLAR

Sevgili Aslan, gezegensel etkiler oldukça çelişkili ve duygusal temelinizi sarsacağı için bu hafta her şeyi dikkatli ele almanız çok önemli olacak. Haftaya duygularınızdaki gerginlik ile başlıyorsunuz. Ancak, sosyal becerileriniz bu durumun aksine çok iyi olacak. Bu size topluluk tarafından iyilik ve kabul olarak geri dönecek. Hafta ilerledikçe, prangalardan kurtulmak ve özgürlük hissini tatmak için karşı konulmaz bir istek hissedeceksiniz. Sinirli, aceleci ve sabırsız olacaksın. Gerginlik yüksek olsa bile rahatlayın ve ritimlerinizi bulun. Bununla birlikte, haftanın sonuna doğru, ruh hali sakinleşecek ve iletişim yardımıyla işleri düzeltebileceksiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BURCU BAŞAKLAR

Sevgili Başak, bu kolay bir hafta olmayacak, ancak bu iyimserliğinizi kaybetmeniz gerektiği anlamına gelmiyor. Çelişen kuvvetler nedeniyle birçok iniş ve çıkış yaşayacaksınız. Haftanın başında sezginiz artacak ve yaklaşan gelişmeleri hissedebileceksiniz. Hafta ilerledikçe, sizi baskılayan herhangi bir şeyden kurtulma dürtüsü hissedeceksiniz. Duygularınızdaki karışılık nedeniyle aceleci veya sorumsuz olmamaya gayret edin. Olaylara karşı sabır gösterin. Buna rağmen şükürler olsun, haftasonu sizi tatlı anlarla ödüllendirecek. İletişim özgür ve eğlenceli olacak ve birkaç fikir değişikliği ile durumları yada kişileri affedebilirsiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN BURCU TERAZİLER

Sevgili Terazi, bu hafta özellikle aşk hayatında hiç bir şey kolay olmayacak. En basit şeylerin üzerinde bile stresli hissetme eğiliminde olacaksınız, bu yüzden çok fazla baskı ve gerginlik hissedeceksiniz. Oldukça sinirli olacaksınız ve bu da öfkenizi kaybetmenize neden olabilir. Hayatınızın diğer alanlarında ise cumartesi günü yüksek gerilim olacak, bu nedenle bugün yeni başlangıçlar yapmak veya önemli insanlarla etkileşim kurmak için uygun olmayacak. Kendinizi güçlü yönlerinizi ve sınırlarınızı test etmeyecek daha rahat durumlarla sınırlandırın. İş ve kariyerle ilgili ciddi bir kayıp yaşamamak adına ileri görüşlü yaklaşımlarda bulunmak kıymetli olacaktır. Aksi takdirde iflas bayrakları çekmek üzeresiniz.

AKREP VE YÜKSELEN BURCU AKREPLER

Sevgili Akrep, bu kesinlikle sizin için sakin ve pürüzsüz bir hafta olmayacak. Yoğun duygular ortaya çıkabilir ve genel davranışınızı etkileyecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Hafta güçlü duygular, iyi sezgi ve refah ile başlayacak. Bunlar size diğer durumlar ile yüzleşecek gücü verecektir. Haftanın ortasında, daha özerk ve bağımsız olmak için yoğun bir ihtiyaç hissedeceksiniz ve bu duruma dair adımlar atma ihtimaliniz yüksek. İçten içe artan bu hislerinize karşı koyamayacaksınız, bu yüzden ısrarla kendi başınıza yapabileceğinizi kanıtlamaya çalışacaksınız. Belki de bu eğilimi mesleki işlerinizin yararına kullanmalısınız. Yeni iş teklifleri ve projeler gündeme gelebilir.

YAY VE YÜKSELEN BURCU YAYLAR

Sevgili Yay, bu hafta en azından iletişimi geri getirmeyi ve suçluluk duygunuzdan kurtulmayı başarana kadar size bazı zorluklar getirecek. O zamana kadar dikkatli olmalısın. İnatçılığınızı ve kendi başınıza yapabileceğinizi kanıtlama ihtiyacınızı kontrol edin. Kargaşa ve zorluklar yaratacak olan karşı kuvvetlerin ortasında gizli dengenizi bulun.

OĞLAK VE YÜKSELEN BURCU OĞLAKLAR

Sevgili Oğlak, bu hafta çok dikkatli olmanı gerektiren birkaç tuzak var, aynı zamanda size gelen kısmetinizde olan birçok hediye var. Olumlu bir şekilde başlayacak, ancak tutumunuza dikkat edin, çünkü başkalarına yardım etme eğiliminiz sizi kurban edebilir. İnatçı ve dinamik olacaksınız, neden bu özellikleri planlarınız ve fikirleriniz için savaşmak için kullanmıyorsunuz? Hafta sonu boyunca ve bir haftalık çabadan sonra sorunları ve yanlış anlamaları çözebilirsiniz.İletişimde açık olmaya özen göstermek size avantaj sağlayacak.

KOVA VE YÜKSELEN BURCU KOVALAR

Sevgili Kova, bu önümüzdeki hafta kolay olmayacak. İyi günler olacak ama zor günler de olacak. İşler oldukça zor olacak ve sakin kalmanız gerekecek. Hafta boyunca ortaya çıkacak takıntılara yenik düşmeyin. Özerkliğe olan gereksiniminiz sizi riskli, aceleci ve engellemeden kurtarır. Çözmekte güçlük çekeceğiniz sorunlar yaratmamaya dikkat edin. Pazar günü, görüşlerinizi istediğiniz kişilere doğru şekilde sunma fırsatı verecektir. İletişim önemli ve özgürleşecektir.

BALIK VE YÜKSELEN BURCU BALIKLAR

Sevgili Balık, bu hafta size dalgalanmalar ve aşırı duygular getirecek. Haftanın başlangıcı olumlu olacak, çok fazla duygu, diğer insanlara ilgi ve yoğun cömertlik olacak. Bununla birlikte, bu hafta kendi başınıza yapabileceğinizi kanıtlama eğilimine sahip olacağınız için giderek daha zorlu enerjilerle başa çıkma durumlarını yaratmanız söz konusu olabilir.Kalıcı, aceleci ve sinirli olabilirsiniz. Cuma günü ihtiyaçlarınızı karşılamanıza yardımcı olacak ve size herhangi bir zorluk getirmeyecektir. Toplanıyorsunuz ve zamanınızı nasıl değerlendirmeniz gerektiğini iyi biliyorsunuz. Ancak hafta sonu boyunca hatalara daha açık olacaksınız ve psikolojiniz çalkantılı olacak. Duygusal konularda ve duygusal kararlarda Aman Dikkat !!!

Sevgili Gönül Dostum musmutlu bir hafta diliyorum ve güzel kalbinden kocaman öpüyorum 💕🌸🙋🏼

😌🙏🏻🌿 Her dem, bütünün hayrına olması niyetiyle 😌🙏🏻🌿

Her Dem Bütünün Hayrına OLsun
admin

Recent Posts

Büyüden Korunma Ritüeli

Sevgili Gönül Dostlarım, Büyüden Korunma Ritüelini sizlerle paylaşmak istiyorum. Bir küçük siyah torbaya biraz toprak,…

3 yıl ago

sınırsız zenginlik için kubera mantra

Sevgili Gönül Dostlarım, Sınırsız zenginlik için kubera mantrasını Om Shreem, Om Hreem Shreem, Hreem Kleem…

3 yıl ago

Eski Sevgilimle Nasıl Barışabilirim ? Tuz Su Sirke Ritüeli

Sevgili Gönül Dostlarım, Eski Sevgiliniz ile barışmak mı istiyorsunuz ? İşte bunun için sizlerle çok…

3 yıl ago

Düşman Korkusundan Kurtulmak İçin Okunacak Dua

Düşman Korkusundan Kurtulmak İçin Okunacak Dua

3 yıl ago

Kur’ân-ı Kerim’de geçen şifâ duası…

Rahman ve Rahîm olan Allah’ın ismiyle. Allah’ın ismiyle sana okurum. Allah sana şifâ versin. Ey…

3 yıl ago

Rüzgar Estiği Zaman Okunacak Dua

Hazret-i Âişe -radıyallâhu anhâ-’nın anlattığına göre Efendimiz -sallâllâhu aleyhi ve sellem-, rüzgar estiğinde ve gökyüzünde…

3 yıl ago